Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen a jó tökgyalú? Milyent...

Milyen a jó tökgyalú? Milyent vegyek? Egy késes, fakeretes, netán műanyag?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, a tököt gyalulatlanul jobb kidobni!
2016. aug. 17. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyit akarod használni. Ha nagyüzemi mennyiségű tököt akarsz feldolgozni, akkor a késes/fakeretes. A műanyag nem tudom, milyen, de nem fűznék nagy reményeket hozzá. Ha viszont csak néhány tökről van szó, vagy 1-1 alkalommal tökfőzelék készítéséről, a nagy lyukú reszelő, vagy a fém nokedliszaggató is alkalmas a feladatra. Én legalábbis azon reszelem :).
2016. aug. 17. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Itthoni használatra kell. :)
2016. aug. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!