Gyógytea főzése. Ki hogy csinálja? Ugye hivatalosan nem szabad fémmel érintkeznie. Nem tudom mivel leszűrni, mert én nem láttam még műanyag szűrőt!?
Pedig a műanyag szűrő nem városi legenda.
Hmm, hát pedig tényleg nem valaki ritkaság.
Én meg fémet nem látok sehol sem, még anno nagymamámnak volt fém ezer éve, de azóta nem láttam.
Nekem is van vagy 3-4, különböző méretekben, olyanok, mint az első linken láthatóak.
Sőt olyan kis lapos is van, ami ráilleszthető a bögrére, és lehet szűrni a teát. nagyon sűrű szövésű műanyag sziták, semmi felesleges zúzalék nem megy át rajtuk.
Régen vettem háztartásfelszerelési boltokban.Szerintem egy kis utánanézéssel most is lehet találni ilyesmiket.
Miért nem érintkezhet fémmel?
Én a műanyagot nem szeretem használni általában kerülöm, ha lehet, főleg ha meleg éri, úgy hallottam, nem tesz jót az ételnek. Hogy van ez?
Van olyan készlet, ahol minden mázas porcelánból van. A teafű tartó is. Sőt, még a fedő is passzol rá, és az aromákat nem hagyja megszökni. A teafű tartó a kiöntőbe, de a pohárba is betehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!