Egy jó kés éle ki tud menni attól, hogy szétvágok vele egy műanyag mustáros/majonézes flakont?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 00:34
2/9 anonim válasza:
Egy jó késsel akár még machetézhetsz is. De ha kemény a műanyag és olyan fajta az acél, akkor miért ne. Egy olló élét simán el lehet ilyenekkel rontani.
3/9 anonim válasza:
Én recés késsel szoktam szétvágni - a kásemnek semmi baja tőle :-)
4/9 anonim válasza:
Én a nagy recés Fiskars kenyérvágóval vágom derékba a majonézes flakont, mert hiába van fejtetőre állítva, az alja b...ik kijönni belőle, hiába rázogatom napestig. Igy meg ki tudom kanalazni belőle.A késnek kutya baja :D
Szerintem egy átlagos márkájú éles késnek sem lehet egy vacak műanyagtól baja.
6/9 anonim válasza:
Próbáld ki TE tudod milyen késed van a flakont ismerjük.
7/9 anonim válasza:
Egy jó kés a vékonyabb csontokkal is elbír minden további nélkül.
8/9 Tárnok Misi válasza:
Itt az alkalom, hogy leteszteld a kést, ha kimegy az éle, meg ne élezd, dobd el, a jó kés feltétlenül kibírja.
9/9 anonim válasza:
Csak akkor ha a flakon alatt lévő porcelán tányért is szét vágod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!