Mennyi idő alatt tudtok meginni egy üveg, vagy egy korsó sört, ha direkt minél hamarabb le akarjátok húzni?
Figyelt kérdés
Tudom a sört nem gyorsan kell inni, de ha pl van valami ilyen verseny vagy valami akkor mennyi idő alatt tudtok egy 0.5 literes üveggel lehúzni? Egyik ismerősöm azt mondta 6másodperc a rekordja, de azt nagyon hihetetlennnek tartom, mert nekem 1perc, és azt hittem az is gyors.2016. jún. 14. 13:30
1/12 anonim válasza:
Lehetséges a 6 mp. 1 percig még nekem sem tart, ha gyorsan kell. Max 20 mp.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor én lassú vagyok :o.
2016. jún. 14. 13:54
3/12 anonim válasza:
Anno hegyalján volt egy korsó söröm de megindult a zápor es mindenki húzott vissza a táborhelyre, ahova ugyebár tilos volt alkoholt bevinni. kidobni nem akartam, megazni sem szerettem volna jobban igy a kapuban ittam meg kb 10 másodperc alatt, pedig nem tudom kiakasztani a torkomat és leönteni, ez kortyokkal ment így. 1 percben vannak pihenők na azok feleslegesek 4 nagy korttyal lenyeled és vége
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, én 1 percig megállás nélkül bírom, nem tudok nagyokat nyelni.
2016. jún. 14. 14:26
5/12 anonim válasza:
Nekem is 6 másodperc, de még ennél is vannak jóval gyorsabbak.
6/12 anonim válasza:
Nem mértem le pontosan, de olyan 30mp alatt megvan, bár utánna mindig hányingerem lesz. Úgyhogy inkább lassan szoktam inni 20-30 percig egy dobozt.
7/12 anonim válasza:
Félóra alatt lehet, hogy menne. Zsigerből utálom a direkt túl gyorsan evés-ivást és italt iszonyúan lassan iszom.
Na jó, kánikulában kiszáradva tuti menne perc alatt :D
De tényleg vannak emberek, akikben eltűnik az ilyesmi. Nekem egy feles is egész estés program.
Múltkor az 1 dl sört ittam sok percig :D
8/12 anonim válasza:
Én csak akkor bírom 6sec alatt, ha rakok hozzá egy kis grapefruit levet.
De láttam már 4 sec alatti teljesítményt élőben.
Bár jobb szeretem percekig csámcsogni rajta.
9/12 anonim válasza:
Jobaratom, a miskolci egyetem bajnoka 2,6 mp alatt issza :-)
Van Pesten egy csaj aki allitolag 2 alatt, ot meg nem lattam élőben.
10/12 anonim válasza:
Volt ez a Beer Challange tavalyelőtt, ha még emlékszel. Facebookra kellett kirakni egy sörlehúzós videót. Több ismerősöm is 4-6 másodperc alatt húzta le, nekem 20 alatt sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!