Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kicsit berugtam, mit csináljak...

Janka hunor kérdése:

Kicsit berugtam, mit csináljak hogy kijozanodjak minél hamarabb?

Figyelt kérdés
Most egy kicsikét ittam egy 32%-os italból,majd több lett ,a gond hogy érzlkeny vagyok még az italra,nem annyira vagyok berugva ,de észreveszik...

2016. jan. 8. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Igyál sok vizet. Ez nem vicc, pontosan nem tudom leírni, de a víz hígítja a vért, tehát... Na ezt tényleg nem tudom leírni. :D De a sok víz bevitele segíteni fog. Ezen túl egyél valamit. És egy mosakodás is jót tehet.
2016. jan. 8. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha már benned van, és nem jön ki, (hányás, gyomormosás... :))

akkor az érezteti a hatását.

És leginkább csak városi legendák vannak, hogy mi segít valójában fel kell dolgoznod, ezen kívül nem igazán segít semmi.

Sétálj egyet, olyan gyors tempóban ahogy bírod, és ameddig bírod. Igyál egy kávét.

Ez mindkettő gyorsítja az anyagcserét, megnöveli a pulzusszámot, így hamarabb bírja feldolgozni a szervezeted az alkoholt.

2016. jan. 8. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Egyél savanyúkáposztát agy kovászos uborkát.
2016. jan. 8. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
minecraftozz
2016. jan. 8. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy észreveszik? Hacsak nem kezdesz el dalolászva dülöngélve fel-le mászkálni a házban, akkor senki nem vesz észre semmit! Menj a szobádba, ülj a számítógép elé (valószínű most is ott ülsz) vagy fogj a kezedbe egy könyvet és olvass. Senki nem fogja megkérdezni, hogy ittál-e... Vagy menj és feküdj le aludni, mire felébredsz, kijózanodsz. -_-
2016. jan. 8. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:

igyál vizet+ egyél valami zsíros kaját.

nem tudom hány éves vagy,hogy gond ,hogy észreveszik. de szerintem max azt,hogyha hiányzik az italosüvegből, vagy pia szag van... szóval szellőztess és ha kell töltsd fel vízzel a piás üveget

(pokolra jutok az ilyen tanácsok miatt..:D )

2016. jan. 8. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Aluggyá
2016. jan. 8. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
2-es 3-as , inkább tájékozódjatok mielőtt írtok bármit is .A kávé az agyba gyorsabban juttatja a szeszt , a rosszullétet növeli . A savanyú dolgok a vérnek ártanak és a gyomorsavat növelik . Sok tiszta víz ( nem sör , nem szénsavas cucc sem tej se joghurt )teljes kiőrlésű vagy rozs kenyér , banán ezek oldják a savat . Komolyabb esetben széntabletta hatásos .
2016. jan. 8. 18:33
 9/10 anonim válasza:
Egyél jó kis zsírosdeszkát (zsíroskenyeret).. nincs is jobb részegen a zsíroskenyérnél :P De komolyan.. valamit egyél.. valamelyest felszívja az alkoholt.
2016. jan. 8. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Zsíros kaja, kenyér, zsemle gyorsan kapj be valamit.

Igyál sok vizet, menj haza, moss fogat, feküdj le aludni és senki nem vesz észre semmit.

2016. jan. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!