Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehetne becsípni minél...

Hogyan lehetne becsípni minél kevesebb piától?

Figyelt kérdés
Diétázok. Ez még szilveszterkor is fog tartani. Jön haza a legjobb barátom külföldről és szeretné, ha innánk együtt és elmennénk bulizni. Na most, az lenne a helyzet, hogy nem akarom felrúgni a diétámat, de nem is akarok sok kalóriát bevinni a piákból. Az a baj, hogy én alapvetően rengeteg piától tudok csak szintre kerülni. 1 hónapja ittam kb, azelőtt is 1 hónapja, magyarán nem szoktam állandóan piálni, csak 1-1,5 havonta, de hiába, akkor is rengeteg kell, hogy becsípjek. 7 feles (jager-vodka-whiskey) volt az a mennyiség, amitől éreztem, hogy most jó, mehetünk táncolni, oldódtak a korlátok, de nem is vagyok berúgva. Ez rengeteg kalóriát jelentene, ha ennyit kellene meginnom most is. Igaz, ettem is mind a 2 alkalommal ivás előtt. Mivel trükközzek, hogy kevesebbtől is megérezzem a hatást?
2015. nov. 30. 21:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
LSD
2015. nov. 30. 21:35
 2/27 A kérdező kommentje:
Semmi extrára nem gondoltam, sima, hétköznapi dolgokra. De kösz azért.
2015. nov. 30. 21:36
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne egyél előtte semmit, esetleg igyál szívószállal, vagyis mielőtt lenyelnéd a töményeket tartsd a szádban.

Esetleg bor+sör, ismered a mondást, nem? ,,Borra sör, meggyötör."

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha még eszembe jut leírom.

2015. nov. 30. 21:37
 4/27 A kérdező kommentje:
Szívószál és szájban tartás nem rossz ötlet, enni nem fogok előtte, hülyén fog kinézni, de egy adag fehérjét elviszek majd buliba, hogy ne legyek éhes.. :D
2015. nov. 30. 21:43
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Probald meg vegbelen keresztul, elvileg kevesebb is beut;)
2015. nov. 30. 21:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem fogom a s3ggembe tölteni a piát ennyi miatt.. :D
2015. nov. 30. 21:50
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az egesz uveggel, nagyszeru eszkozoket talaltak mar fel erre a celra:D
2015. nov. 30. 21:58
 8/27 anonim ***** válasza:
52%

Fogj egy szódásszifont.

Önts bele 2 deci whiskyt meg 3 deci vodkát.

Csavarj rá egy patront.

Nyomd ki az egészet egy literes üvegbe és húzd le egy húzásra.

Ha ettől nem csípsz be 3 percen belül akkor rajtad már a jóisten se segít.

2015. nov. 30. 22:00
 9/27 A kérdező kommentje:
A 2 és 3 deci tömény az olyan, mintha 2 háromfogásos vacsorát ennék meg. Pont ezt akarom elkerülni, hogy minél kevesebb kalóriával ússzam meg.
2015. nov. 30. 22:02
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Pálinka - pezsgő kombó?
2015. nov. 30. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!