Hogyan lehetne becsípni minél kevesebb piától?
A végbélen keresztül tényleg hatásos azt olvastam.
Bár nem próbálnám ki, nagyon veszélyes, akár halálos is lehet.
Egyébként 2-3 munkasgránátot legurítasz és ha ez nem használ akkor nem tudom.
Ha eszel akkor nem jó sehogy mert leköti a csalkoholt a kaja.
Egyél ivászat előtt egy órával.
Ne közvetlenül előtte.
esetleg próbáld meg hogy kevés citromlevet iszol 5 perccel azelőtt mielőtt leküldenéd a töményeket.
Elvileg az beinditja a gyomormozgást és akkor a kaja áttorlódik a belekbe, a gyomor kiürül, és jöhet neki a tömény dózis.
Hát nem tudom, kérdező honnan vetted, hogy a pia ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint a kaja. Nem rossz indulatból, de érdekelne a forrás.
Amúgy meg ha ennyire szigorú a diéta, akkor az már régen rossz. Ha előtte nem eszel, akkor sugárba fogsz hányni, és az főleg nem jó, mert akkor ugrott a kalóriamentes diéta, ha egy napig krumplit kell enned.
Én inkább azt mondom, hogy semmi gond nem lesz akkor, ha iszol egy kis piát, és jól érzed magad. Nem attól a néhány üveg sörtől, esetleg vodkától fogsz elhízni, amit egy bulin benyomsz. Menj el, lazíts egy kicsit, igyál amennyi jól esik. Néha muszáj kiengedni a fáradt gőzt.
7 feles nem sok kalória, milyen diétád van neked? Most komolyan. Én vodkát néztem, mert azt ittam mostanság (jó whiskyre nem telik), 14 feles tartalmaz annyi kalóriát, mint az ebédem, amikor fogyni próbálok (igaz, az a főétkezésem).
Ha csak iszol pár felest, az még túlságosan koplalós nap is lesz... Bőven fér mellé étel.
Jolvan ne picsogjal mar. A kaloria nemjo, a keveset nem erzed, kozben enni akarsz, az anuszodat meg sajnalod...
Maradj jozan es sajnaltasd magad vegig, igazi partiarc leszel.
Most őszintén, ez most tényleg komoly??
Mi történik, ha az év 365 napjából 1 napon több kalóriát viszel be? Másnap reggel 120 kilósan fogsz felébredni?
Egyébként meg sok ész nem kell hozzá, leírták már többen is: nem egyél már jó pár órával előtte.
Egyébként meg mivel már úgysem ittál régóta, nyilván sokkal jobban, gyorsabban és kevesebb mennyiség fog beütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!