Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehetne becsípni minél...

Hogyan lehetne becsípni minél kevesebb piától?

Figyelt kérdés
Diétázok. Ez még szilveszterkor is fog tartani. Jön haza a legjobb barátom külföldről és szeretné, ha innánk együtt és elmennénk bulizni. Na most, az lenne a helyzet, hogy nem akarom felrúgni a diétámat, de nem is akarok sok kalóriát bevinni a piákból. Az a baj, hogy én alapvetően rengeteg piától tudok csak szintre kerülni. 1 hónapja ittam kb, azelőtt is 1 hónapja, magyarán nem szoktam állandóan piálni, csak 1-1,5 havonta, de hiába, akkor is rengeteg kell, hogy becsípjek. 7 feles (jager-vodka-whiskey) volt az a mennyiség, amitől éreztem, hogy most jó, mehetünk táncolni, oldódtak a korlátok, de nem is vagyok berúgva. Ez rengeteg kalóriát jelentene, ha ennyit kellene meginnom most is. Igaz, ettem is mind a 2 alkalommal ivás előtt. Mivel trükközzek, hogy kevesebbtől is megérezzem a hatást?
2015. nov. 30. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

A végbélen keresztül tényleg hatásos azt olvastam.

Bár nem próbálnám ki, nagyon veszélyes, akár halálos is lehet.

Egyébként 2-3 munkasgránátot legurítasz és ha ez nem használ akkor nem tudom.

2015. nov. 30. 22:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Vagy még 2 fekete abszintra vagy hasonlóra gondoltam, csak nem tudom, hogy kisebb kiszerelésben hol lehetne beszerezni..
2015. nov. 30. 22:05
 13/27 anonim ***** válasza:

Ha eszel akkor nem jó sehogy mert leköti a csalkoholt a kaja.

Egyél ivászat előtt egy órával.

Ne közvetlenül előtte.

esetleg próbáld meg hogy kevés citromlevet iszol 5 perccel azelőtt mielőtt leküldenéd a töményeket.

Elvileg az beinditja a gyomormozgást és akkor a kaja áttorlódik a belekbe, a gyomor kiürül, és jöhet neki a tömény dózis.

2015. nov. 30. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, kérdező honnan vetted, hogy a pia ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint a kaja. Nem rossz indulatból, de érdekelne a forrás.

Amúgy meg ha ennyire szigorú a diéta, akkor az már régen rossz. Ha előtte nem eszel, akkor sugárba fogsz hányni, és az főleg nem jó, mert akkor ugrott a kalóriamentes diéta, ha egy napig krumplit kell enned.

Én inkább azt mondom, hogy semmi gond nem lesz akkor, ha iszol egy kis piát, és jól érzed magad. Nem attól a néhány üveg sörtől, esetleg vodkától fogsz elhízni, amit egy bulin benyomsz. Menj el, lazíts egy kicsit, igyál amennyi jól esik. Néha muszáj kiengedni a fáradt gőzt.

2015. nov. 30. 22:08
 15/27 anonim ***** válasza:
A legtutibb recept: Éhgyomorra igyál! Már két pohárka bortól is beállsz, ha kevered 1 pohárka pálinkával. Tuti recept, pár éve nekem bejött. Diétáztam, és munka után mentünk szülinapomat ünnepelni, egész nap nem ettem semmit, hogy tudjak enni egy kis tortát. Nah, nem sokra emlékszem abból az estéből, talán csak annyira, mikor haza kellett mennem, és a pasim elém jött, és mondtam neki, tudok én menni, aztán 1 lépés után eltanyáztam az utca közepén. De persze tudtam én menni egyedül is a földön. Kínos volt kicsit.
2015. nov. 30. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:

7 feles nem sok kalória, milyen diétád van neked? Most komolyan. Én vodkát néztem, mert azt ittam mostanság (jó whiskyre nem telik), 14 feles tartalmaz annyi kalóriát, mint az ebédem, amikor fogyni próbálok (igaz, az a főétkezésem).

Ha csak iszol pár felest, az még túlságosan koplalós nap is lesz... Bőven fér mellé étel.

2015. nov. 30. 22:53
 17/27 A kérdező kommentje:
1g zsír - 9 kcal. 1g alkohol 7kcal. 1 felesben van 15g alkohol,ha 30%os a pia. Azaz 7 felesben van nagyjából 700 kcal ami egy étkezés. De nem is ez a baj. Hanem hogy csökkenti a zsiregetest és alapból ha cukros a pia akkor az is kalória mert még csak az alkoholból származó kalóriákat számoltam. Aki nem hiszi írja be hogy alkohol diéta Googlebe és 100 cikk van róla hogy miért nem kéne inni diéta idején. Igen szigorú mivel zsírból akarok fogyni és nem izomból. Akkor feleslegesen edzenék.
2015. nov. 30. 23:10
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

Jolvan ne picsogjal mar. A kaloria nemjo, a keveset nem erzed, kozben enni akarsz, az anuszodat meg sajnalod...

Maradj jozan es sajnaltasd magad vegig, igazi partiarc leszel.

2015. nov. 30. 23:22
 19/27 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk megpróbálhatnál pia nélkül feloldódni és akkor nem lennének ilyen gondjaid.
2015. dec. 1. 01:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, ez most tényleg komoly??

Mi történik, ha az év 365 napjából 1 napon több kalóriát viszel be? Másnap reggel 120 kilósan fogsz felébredni?

Egyébként meg sok ész nem kell hozzá, leírták már többen is: nem egyél már jó pár órával előtte.

Egyébként meg mivel már úgysem ittál régóta, nyilván sokkal jobban, gyorsabban és kevesebb mennyiség fog beütni.

2015. dec. 1. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!