Hogy ennétek meg 10 virslit és innátok meg 2 korsó sört a lehető leggyorsabban?
Figyelt kérdés
Lesz jövő héten egy ilyen verseny, amit szeretnék megnyerni. Esetleg van valami ötletetek hogy mivel kezdjem, hogy a lehető leggyorsabban végezzek 10 virslivel és 2 korsó sörrel?2015. nov. 13. 00:33
1/16 anonim válasza:
Különben dühbe jövünk sör virsli verseny
2/16 anonim válasza:
Tapasztalatom nincsen, de logikusan a virslivel kezdenek (keves sorrel), majd johet a maradek masfel korso.
3/16 A kérdező kommentje:
Én pont a sörrel kezdtem volna, de majd a verseny előtt letesztelem. :D
2015. nov. 13. 10:28
4/16 anonim válasza:
Szerintem felbofogned a virslit:)
5/16 anonim válasza:
A sör felfújja a gyomrod, előbb a virslivel kezd és csak kotyolgass hozzá.
6/16 anonim válasza:
Egyik ismerős ismerőse egy hasonló versenyen, miután a nézők és a bírák nem értették, miért eszik lassan: Én nem versenyezni jöttem, csak éhes voltam, 1000 forintért meg megiszok két korsó sört meg eszek 10 db virslit, kinek ne érné meg? :D Boss. :D
7/16 anonim válasza:
Jövőhéten?Akkor máris kezdj el edzeni rá!Semmiképp se kezdd a sörrel!
8/16 A kérdező kommentje:
Ugyan ez, csak 500 ft a két korsó sör meg a 10 virsli. Szeretem a HÖKöt! :D
2015. nov. 13. 16:56
9/16 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ha telezabálom magam virslivel és megiszok rá két sört, akkor ki fogom hányni az egészet.
2015. nov. 13. 16:57
10/16 anonim válasza:
Ezért kellene/kellett volna edzened rá, hogy a gyomrod bírja a strapát.Versenyre mindig edzünk és lelkiismeretesen rákészülünk, bármilyenről is legyen szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!