Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy ennétek meg 10 virslit...

Hogy ennétek meg 10 virslit és innátok meg 2 korsó sört a lehető leggyorsabban?

Figyelt kérdés
Lesz jövő héten egy ilyen verseny, amit szeretnék megnyerni. Esetleg van valami ötletetek hogy mivel kezdjem, hogy a lehető leggyorsabban végezzek 10 virslivel és 2 korsó sörrel?
2015. nov. 13. 00:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A hétvégén eddzél. A sörre nem fogod tudni megenni a virslit. Mindenképp a virslivel kell kezdeni. Nem tudom mekkorák a virslik, de ha éhes vagy 10 virslit nem olyan nehéz benyomni. Aztán a két korsó sör sem túl sok. Egy korsó megy húzóra ha jó szomjas vagy, a másik meg 3-4 kortyra.
2015. nov. 13. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Virslivel kezdd, a sör felfújja a gyomrod és minden a torkodban lesz.

Eddzél rá! Vagy csináld esetleg úgy, hogy evés közben kortyolgatsz nagyokat, így a végén nem lesz sok dolgod. :D

2015. nov. 14. 22:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam, megettem 10 virslit, közben öblítettem sörrel, a maradékot megpróbáltam lehúzni, nem jött össze, maradt kb. 2-3 deci sör, ami meg bennem volt azt fél percen belül kidobtam a falra. Azt hittem, hogy fél kiló virsli és 1 liter sör könnyebben le fog csúszni, de tévedtem...
2015. nov. 15. 02:23
 14/16 anonim ***** válasza:
:( sajnáljuk. Mindenesetre ez egy nekem való versenynek hangzik. :D
2015. nov. 15. 09:44
 15/16 anonim válasza:
Egy edzés nem így működik, hogy egyből bele a lecsóba.Ennyi erővel edzened se kell rá.Nem így megy.Szépen lassan, fokozatosan kell.Először mondjuk a felével.Párszor, ha ment, lehet többet is.Aztán mindet.És azt is többször.Végül készen állsz arra, hogy ha győzni nem is, de legalább készen állj a versenyre és ne dobd telibe a nézőket azzal ami visszajön.
2015. nov. 15. 10:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Kezdj el fokozatosan edzeni, a focisták sem rögtön a VB-n kezdték az edzést.

Kezdj el mondjuk 3-5 virslivel, 3-4 deci sörrel és fokozatosan emeld, közben mérd az időt.

Mondjuk nézd meg, hogy 5 vislir, 1 liter sört mennyi idő alatt eszel meg normál esetben, utána próbáld meg verseny szerűen enni.

Ha nyerni nem is fogsz tudni legalább a kaja nem fog visszajönni a nézők előtt, elég kellemetlen lehet ha valaki a színpadon hányja össze magát.

2015. nov. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!