Mi történik borkészítéskor a bekerült penészes szemekkel - hogyan hat a penész?
Figyelt kérdés
Talán forráskor a seprőbe kerül - vagy (tovább) rontja a bor minőségét?2017. okt. 18. 18:47
1/3 anonim válasza:
Vaaagy a penész elszaporodik, és megöli az élesztőt..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!! -Ha csak kevés ilyen szem kerül a préselendőbe, akkor talán nem szaporodik el?
Szerintem valamennyi minden anyagba kerül (?)
Ha már elkezdd erjedni a cucc, az már azt jelenti, hogy ezt megúsztuk?
2017. okt. 19. 08:36
3/3 nemcso válasza:
A néháby szem, fürt penészes szőlő nem befolyásolja a forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!