Borkészítéskor a mustba hogyan a legjobb a cukrot beletenni?
Figyelt kérdés
Az úgy is jó, hogy préseléskor a szőlőprésbe beleöntöm (egyenletesen elosztva)?2017. okt. 18. 17:39
1/6 anonim válasza:
A borban nincs hozzáadott cukor.
2/6 anonim válasza:
Csak szőlőcukrot lehet hozzáadni úgy, hogy egy kevés mustban kell feloldani és azt hozzákeverni az egészhez.
A legjobb megoldás azonban a besűrítés , amikor a must egy részéből elpárologtatják a felesleges vizet és ezzel növelik a cukorfokot.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi - a besűrítés módja érdekelne...
2017. okt. 18. 18:16
4/6 anonim válasza:
Még! Még! Ilyen elméleteket olvasni annyira vicces! Ne hagyjátok abba!
5/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vicces, hanem hasznos (lehet).
2017. okt. 22. 19:57
6/6 anonim válasza:
Te komolyan azt gondolod, hogy a fenti válaszok hasznosak? :(
Szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!