Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borkészítéskor a mustba...

Borkészítéskor a mustba hogyan a legjobb a cukrot beletenni?

Figyelt kérdés
Az úgy is jó, hogy préseléskor a szőlőprésbe beleöntöm (egyenletesen elosztva)?
2017. okt. 18. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
A borban nincs hozzáadott cukor.
2017. okt. 18. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Csak szőlőcukrot lehet hozzáadni úgy, hogy egy kevés mustban kell feloldani és azt hozzákeverni az egészhez.

A legjobb megoldás azonban a besűrítés , amikor a must egy részéből elpárologtatják a felesleges vizet és ezzel növelik a cukorfokot.

2017. okt. 18. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi - a besűrítés módja érdekelne...
2017. okt. 18. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Még! Még! Ilyen elméleteket olvasni annyira vicces! Ne hagyjátok abba!
2017. okt. 22. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vicces, hanem hasznos (lehet).
2017. okt. 22. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt gondolod, hogy a fenti válaszok hasznosak? :(

Szegényke.

2017. okt. 23. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!