Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Iható nagyfater borja?

Iható nagyfater borja?

Figyelt kérdés

Nagypapám bement egy idősek otthonába és mi megrenováltuk a házát. Volt a spejzba egy csomó házi készítésü bór és pálinka.

Anyámék hazahozták a borokat, gondolom azért mert iható, de a pálinkát kidobták mert csak 1-szer van kifőzve.

Most muter kiakarja dobni (egyet lenyúltam) a bort mert csak a helyet foglalja mert nem nagy borosok a szüleim.

A bor kábé 5 éves, iható?

Tudom hogy minél többet áll annál jobb, de nem kell vele valamit csinálni hogy fogyasztható legyen?

Normális bor íze van, már haverokkal meg kostoltattam.

2010. máj. 26. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Remélem a borjú nem saját készítésű!
2010. máj. 26. 18:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyfater önszántából ment otthonba, mivel az élettársa már vagy 2éve szeretett volna és nemrég kaptak levelet hogy mehetnek és igy az öreg is ment vele.

A bor apenta vizes müanyag üvegbe volt.

De volt egy hordó (ugye igy hivják?) volt vagy 75literes és kb feléig volt (borral :D )de azt a másik nagymamám szomszédja elvitte.

(ennyi „volt”-ot basszus ) :S

2010. máj. 26. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:
A borjú nem iható a borjú ehető
2024. márc. 2. 05:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!