Hogyan készül az "igazi" borkocsonya?
" kis kocka elfogyasztása után az ember nem tud lábra állni!"
Ha 98%-os gyógyszertári tiszta alkoholt megkötsz zselatinnal (ezzel egyidejűleg hígul is) azzal talán elérhető ilyen eredmény, ha az illető nem bírja a piát.
szerintem is koncentrált(abb mint a 'sima' bor), de erősebb rövid (snapsz, rum), vagy akár csak a konyak, likőr nyomába sem léphet.
Tiszta szesszel azért ne irts az agysejtjeidet - pusztulnak azok anélkül is...
Pincéből feljőve (jobb időben ősszel, tavasszal is, de főleg nyáron), minden üt, mert lent a hűvösben nem érzi az ember, h. a fejébe szállt az alkohol.
Láttam már nem egy 'durva balesetet' diákkal, tanárral, középkorú pocakos német turistával egyaránt. ;)
A borkocsonya receptjét miért nem kérdezed meg ott v. vmelyik. másik pincészetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!