Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az igazi citromtea miből...

Az igazi citromtea miből készül? A citromfa leveléből? Vagy más részéből?

Figyelt kérdés

#cittomtea
2014. máj. 29. 17:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
42%
Mit jelent nálad az igazi citromtea? Gyümölcsteára gondolsz? Az a gyümölcsből készül.
2014. máj. 29. 18:09
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát az a teafű, amit ha áztatunk, akkor citromízű lesz...

Szóval nem ilyen kamu porteára, aromákból összetrutymózott vacakra gondoltam....

2014. máj. 29. 18:11
 3/24 anonim válasza:
47%
Valószínűleg a citromfűre gondolsz.
2014. máj. 29. 18:12
 4/24 A kérdező kommentje:

A citromfű inkább egy fűszernövény. Semmi köze a citromFÁhoz! Gondolom ha citromfűből készülne, akkor citormFŰtea lenne a neve...

Akkor ha nem érthető a kérdés, szűkítsük így:

A citromfa leveléből készítenek teafüvet??

(Semmi baj Első hozzászóló, ha nem tudod a választ, megfelel az is, ha bármikor később ír más, aki tudja...)

2014. máj. 29. 18:19
 5/24 A kérdező kommentje:

Bocs, helyesbítés, elírtam:

*(Semmi baj Harmadik hozzászóló, ha nem tudod a választ,

2014. máj. 29. 18:20
 6/24 anonim válasza:
47%
Bocs hogy mertem írni,de mi a citromFŰ levelit szárítjuk meg,és egész télen ebből készítjük a teát.
2014. máj. 29. 18:33
 7/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez a "citromtea" a te süket találmányod, ilyen alapon az akácfa leveléből lehet akácteát főzni. A stílusod meg mondjuk "bicskanyitogató".
2014. máj. 29. 18:54
 8/24 anonim ***** válasza:
59%

Nemtudom, mire gondolhatsz, de már sírok a nevetéstől. X'D

Szerintem csak nem látsz jól és a citromfűtea helyett véletlen citromfateát olvastál. XD

2014. máj. 29. 22:35
 9/24 A kérdező kommentje:

Most őszintén, melyikőtök látott már citromfű nevű növényen citromot teremni???

A citromfű egy fűszernövény, gyógynövény. Lehet abból is teát csinálni, de ez most egyáltalán nem ehhez a témához tartozik! Pl itt tudok utánaolvasni: [link]

A citrom tudjátok mi? Vagy azt eltudjátok képzelni? Egy sárga színű déli gyümölcs, és iszonyú savanyú. Na ez a gyümölcs fán terem, mégpedig citromfán.

A kérdés ehhez a növényhez kapcsolódik.

2014. máj. 29. 23:02
 10/24 anonim ***** válasza:
64%
Hiába jelented a válaszomat, attól még az első válaszban leírtam. Ennyire nehéz elfogadni?
2014. máj. 30. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!