Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit és milyen rendszeressé...

Mennyit és milyen rendszerességgel kell inni hogy valaki bírja a piát?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez emberfüggő is, csak kiváncsi vagyok mennyit isznak azok akik "edzésben vannak". Bármilyen tapasztalat vagy sztori érdekel.

2017. febr. 24. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9es valaszolonak azert uzennek annyit, hogy alapjaraton nem tud szep latvany lenni mikor vkit reszegen hazasegitenek de mikor egy not, nekem az a legalja. Rugtam mar be persze en is de nem ugy hogy a nevem nem tudtam.

Amugy tenyleg a rendszeresseg a fontos. Unokabatyam pl fejreall 3 sor utan neha, ocsem meg ugy issza a palinkat mint a vizet, masnapossag meg sehol neki. Mondjuk meg csak 19 de nagyon durvan birja hetente 2xmondjuk tuti elmegy inni.

En pl 1 uveg bor utan megalljt mondok , akkor vege mikor erzem hogy elkezd zsibbadni a szam.

21/L

2017. márc. 4. 18:39
 12/12 anonim válasza:
Ha gyakran iszol jobban fogod tolerálni az alkoholt, mintha csak ritkán. De sok minden múlik egyéb apróságokon is, ha zsíros kaját eszel ivás előtt, közben meg mondjuk chipset, akkor kevésbè rúgsz be, másnap se lesz annyira vészes. Jó az is, ha buli közben iszol vizet, meg akkor is amikor hazamész. Az alkohol vízhajtó, ez is egy oka, h szarul vagy másnap. Mégjobb ha lefekves előtt beledobsz egy multivitamin tabit a vízbe, mert vitaminhányod is lesz a piálástól. Plusz nem árt ivás közben meg másnaposan is mozogni, jobban leszel.
2017. máj. 10. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!