Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a kedvenc söröd? Milyet...

Mi a kedvenc söröd? Milyet szoktál inni?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Mennyit iszol belőle egy héten?

2017. febr. 23. 08:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Edelweiss búzasört szoktam inni. 1-2 alkalommal iszok egy héten, olyankor 3-4 üveggel, tehát heti 6-8 üveg.
2017. febr. 23. 08:51
 2/20 anonim ***** válasza:
A Békésszentandrási Monarchista a kedvencem de nagyon drága ezért leginkább Dreher-t szoktam inni, heti 2-3 üveg.
2017. febr. 23. 08:52
 3/20 anonim ***** válasza:

A szentandrási sörök nagyon drágák ahhoz képest, hogy milyenek.

Kedvencem a Carlsberg és a Fosters. De ezek drágák, így aztán Kőbányait iszunk, nem is tudom mennyi? 20-30 üveggel.

2017. febr. 23. 09:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
# 3 Angliában ahol laktam volt a lakásommal szemben egy kisbolt, a legolcsóbb sör volt a Fosters. Én is meglepődtem, itthon aranyárban mérik, ott ez volt a legolcsóbb.
2017. febr. 23. 09:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Hoegaarden

Nem iszom minden héten, ilyenkor télen pl. egyáltalán nem kívánom.

2017. febr. 23. 09:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Pilsner Urquell, Krusovice a kedvenceim. Carlsberg, Staropramen, Stella Artois, Gösser is jó. Heinekenből lónyál lett, az ár/érték arányban nagyon gyenge. Az ezeknék olcsóbb magyar sörök közül az Ottakringer és a Pécsi sör a kedvencem. Sokkal jobban ízlenek mint a Soproni, Borsodi, Arány ászok, Dreher, Szalon stb. Mennyibe kerül, hát a fent említettekből a fél liter 200-300Ft a lentebb említettekből 150-250Ft. Novemberbe sikerült Ottakringert vennem 150Ft-os áron ha megint találnék annyiért, abból szivesen vennék akár több tálcával. Hetente általában olyan 4-10 között mozog a fogyasztásom, (napi max. 2) kivéve ha összeülünk a haverokkal sörözni, akkor ez a szám felmegy akár 20 körülire is, mert olyankor azért lemegy 8-12 is, de ez inkább nyáron jellemző, télen töményezni szoktunk inkább kevés sörrel.
2017. febr. 23. 10:08
 7/20 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán iszom sört ( boros vagyok), de akkor csak Stella Artoist. Évente kb. 5 üveg. Nem tudom most mennyibe kerül, tavaly nyáron ittam utoljára.
2017. febr. 23. 10:27
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

Különlegességnek belga és angol ale-eket veszek, nem mindig ugyanolyanokat, szeretek kóstolgatni. A kedvencek mondjuk a Fullersek(700 forint/0,5 l) meg a Black Wych(630 forint/ 0,5 l) angolból, belgából(és hollandból a La Trappe miatt) meg mondjuk a trappisták és Delirium sörök. A belgák úgy 600 forint/0,33 l-től 1000 forint/ 0,33 l-ig terjednek árban.

Szoktam magyar kraft söröket is venni, a Legenda, a Fóti és a Rothbeer termékeit preferálom leginkább, de a szentandrásiaktól is jöhet bármikor a Fekete, a Black Rose, vagy a Magyar Vándor. Az áruk igencsak változó az egyes termékeknek, most inkább nem sorolnám fel...

Ivósöröket Szlovákiában vásárolok(igen, idejutottunk), a csatos üveges Bernardok 1 euro/ 0,5 l-ért nagyon jók, de az Urpiner sörei is jók olyan 50-70 cent/ 0,5 l-ért. 12 balling fokos Zlaty Bazant meg Krusovice Imperial is szokott bekerülni a kosárba 80 cent/ 0,5 l-ért. Illetőleg a Leffe Bruine, a Hoegaarden meg a dobozos Erdinger szintén 1 euróért is jó vétel, hisz igaz, hogy maguk műfajában középkategóriások, de ivósörnek tökéletesek ennyiért.

2017. febr. 23. 11:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Ja, a mennyiség lemaradt, hétvégente 2, max 3 üveg fogy el.
2017. febr. 23. 11:11
 10/20 anonim ***** válasza:
14%
Az utolsó rendes söröket nem is iszik.
2017. febr. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!