Mennyit kell inni ahhoz, hogy jó kedvünk legyen, de tudjuk modorálni magunkat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más a tűrőképpessége, de nektek mennyit kell ehhez inni? A lényeg az, hogy olyannak tudjunk tünni, mintha nem ittunk volna.2017. febr. 6. 16:29
3/13 anonim válasza:
Kinek, mikor, milyen körülmények között mennyit.
Lehet, hogy 1-2 felest, lehet, hogy 3 decit... Bámulatosan változó.
Mondjuk én mindig moderálom magam, nem változtat meg az ital, max. elgondolkodtat az életen vagy ha nagyon sokat iszom, elalszom. Fogalmam sincs, kívülről mi látszik.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudnál a kérdésre válaszolni?
2017. febr. 7. 16:09
6/13 anonim válasza:
Nem tudnád beszélni az anyanyelved?
7/13 A kérdező kommentje:
Azért szerintem az, hogy egy betűt véletlenül elnyomtam, nem azt jelenti, hogy nem beszélem jól az anyanyelvemet. Elegem van a hozzád hasonló életunt emberekből, akik azzal foglalkoznak, hogy gyakorikérdéseken azért szólnak be az embereknek, mert eltévesztettek egy betűt. Nincs jobb dolgod?
2017. febr. 7. 18:11
8/13 A kérdező kommentje:
Ja, és mielőtt valaki ebbe is beleköt...
*tűrőképessége
Egyébként a többi választ köszönöm :)
2017. febr. 7. 19:15
9/13 anonim válasza:
Te kötöttél belém, kisfiam.
Én kijavítottam a hibád, joggal. Te azóta beszélsz hozzám, én pedig VÁLASZOLOK.
De pattogj csak,ettől még nem én leszek "életunt". A kijavítás nem beszólás. Az kijavítás, de nyilván ez is új.
10/13 A kérdező kommentje:
Én meg egy normális kérdést tettem fel. Nem a kérdésemre válaszoltál, így jogos volt, nem? :D és nem csak rád gondoltam a válaszomnál, inkább másokra...de hagyjuk, nincs kedvem gyakorikérdéseken vitatkozni, még ha az én kérdésem is tűnt olyan szándékúnak.
2017. febr. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!