Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinka vagy a Vodka üt ki...

Pálinka vagy a Vodka üt ki jobban?

Figyelt kérdés

mivel lehet elérni hogy hamar lerészegedjünk egy italtol?

válaszokat előre is köszi

23/F

2016. nov. 20. 00:05
 1/7 Noblesse Oblige ***** válasza:

bubis vodka, a fény üt a legjobban.

De alkohol fajtától függően a márka, vagy készítés is számít. Nekem a papám kisüstije nagyon mellbe tud csapni.

2016. nov. 20. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A "SOK"!
2016. nov. 20. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még ezekhez hozzá keversz bort, sört is , na akkor van hatása.
2016. nov. 20. 08:45
 4/7 Alain Delon ***** válasza:
100%
Az igazi, jó pálinka sunyi. Elkezded iszogatni, nem érzel semmit, aztán mikor benned van egy nagyobb mennyiség, hirtelen kiüt.
2016. nov. 20. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A vodkák 40% körül mozognak, pálinka meg lehet 50-60 is, tehát ha tisztán iszod felesenként akkor a pálinka hamarabb megüthet. A vodka viszont elkeverhető édes, szénsavas löttyökkel, úgy eléggé itatja magát és észre sem veszed hogy megüt.
2016. nov. 20. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Miert jo, ha nagyon kiut valami?

En nem tudom elvezni ha nagyon lereszegedek pedig eleg sokszor elofordult mar. Masnap mindig megbanom, hogy annyit ittam. Nem jo ha nem tudok magamrol meg stb..

2016. nov. 20. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A vodka+szóda hamar elferdít, de szavatolt a másnap tőle. A pálinka átlagosan üt, másnap pálinkaszagút kakálsz és átlagos a másnap is, de legalább a havi gyümölcsbevitelt teljesítetted :)
2016. nov. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!