Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a különbség a 40° pálinka...

Vulpe kérdése:

Mi a különbség a 40° pálinka és az 51° pálinka között melyiktől könnyebb berúgni és melyik égeti jobban a torkot?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
aki ilyen hülye, hogy nem tudja eldönteni, hogy melyik a nagyobb az ne igyon!!!!!!!!!
2014. jan. 3. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen csekély különbségnél nem az alkohol tartalom okozza az égető érzést, hanem az egyéb anyagok (karcos érzést okozó kozmaolajok és adalékok).
2014. jan. 3. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az 51 fokostól észlény. már be vagy rúgva hogy ilyeneket kérdezel?
2014. jan. 4. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk Erdélyben 50 foknál gyengébb pálinka nem is nagyon van, az már nem is pálinka.
2014. jan. 4. 00:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 csakialpar válasza:
En sem vagyok valami nagy palinka szaki de szerintem az 51 es toljobban be lehet rugni es a torkot is jobban egeti de persze csak szerintem
2014. jan. 4. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
A pálinka 50 foknál kezdődik szerintem. Az a negyven fokos az nem pálinka.
2014. márc. 28. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!