Most berugtam, vagy mi?
szilveszterkor megittam 1 üveg breezert, 2dl pálinkát,2 dl likőrt és 2 dl pezsgőt.nem ettem rá semmit és közben sem (sajnos-most már tudom, hogy jó lett volna)de ittam egy fél liter vizet. szóval az a lényeg, hogy utána késett a látásom, meg olyan nagyon fura volt a közérzetem,szédültem meg minden...hányingerem is lett reggelig és nagyon szarul voltam.de mindenre emlékszem( csak nagyon kicsi lényegtelen részekre nem) most akkor berugtam, vagy valami köztes állapotba voltam vagy mi?:DDD
[16 vagyok és most volt a 2.alkalom hogy így egy kicsit szarabbul éreztem magam az alkohol miatt.]
jaaajj igen, azt még odaakartam írni,hogy nem kell olyan válasz,hogy ettől nem leszel menő meg ilyesmi. Egyeltalán nem érdekel,hogy menő-e vagy nem..(mellékesen nálunk inkább azt nézik le aki iszik nem azt aki nem.)
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!