Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most berugtam, vagy mi?

Most berugtam, vagy mi?

Figyelt kérdés

szilveszterkor megittam 1 üveg breezert, 2dl pálinkát,2 dl likőrt és 2 dl pezsgőt.nem ettem rá semmit és közben sem (sajnos-most már tudom, hogy jó lett volna)de ittam egy fél liter vizet. szóval az a lényeg, hogy utána késett a látásom, meg olyan nagyon fura volt a közérzetem,szédültem meg minden...hányingerem is lett reggelig és nagyon szarul voltam.de mindenre emlékszem( csak nagyon kicsi lényegtelen részekre nem) most akkor berugtam, vagy valami köztes állapotba voltam vagy mi?:DDD

[16 vagyok és most volt a 2.alkalom hogy így egy kicsit szarabbul éreztem magam az alkohol miatt.]

2014. jan. 2. 13:16
 1/5 anonim válasza:
75%
Szerintem nem rugtal be. Gondolom nem tartozik a mindennapjaid koze az alkohol, ezert csak megutott, erezte a tested hogy nem megszokott dolgot vittel bele. De egyebkent ettol meg nem leszel meno :D
2014. jan. 2. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez úgy hívják, hogy alkoholmérgezés, jellegzetes tünet a szemideg károsodása látászavarral.....
2014. jan. 2. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne igyál össze minden szart, meg ne gondold azt hogy hányásig bebaszni király dolog és akkor nem lesz gáz.
2014. jan. 2. 13:50
 4/5 anonim válasza:
100%
csak becsíptél :D
2014. jan. 2. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:

jaaajj igen, azt még odaakartam írni,hogy nem kell olyan válasz,hogy ettől nem leszel menő meg ilyesmi. Egyeltalán nem érdekel,hogy menő-e vagy nem..(mellékesen nálunk inkább azt nézik le aki iszik nem azt aki nem.)

köszi a válaszokat:)

2014. jan. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!