Hogyan lehetne jobban megízesíteni ezt a pálinkát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy üveg Szatmári ágyas meggy pálinkát, tökre örültem neki, mert még úgyse ittam ilyet, meg jól néz ki az üvege , csatos és van rajta fogó is . Viszont van egy kis probléma vele, az íze nem a legjobb, legalábbis nekem nem jön be annyira, van benne 3db ilyen aszott meggy, nem tudom mennyire ágyas az ágyas ma már... meg ezt a márkát se ismerem, de esetleg nem tudtok valami frappáns jó ötletet hogyan tehetném finomabbá ezt a megy pálinkát?2015. máj. 15. 11:58
2/4 Mojjo válasza:
Sajnos ezek tipikusan elő- és utópárlatos, igen alacsony minőséget képviselő termékek. Nem hiszem, hogy lehetne belőle értelmes italt faragni.
3/4 anonim válasza:
Ha erös a "rossz" iz, nem tudsz vele semmit sem tenni. Ha csak jellegtelen, tegyél bele aromát.
4/4 anonim válasza:
Ha ízesíted, csak még rosszabb lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!