Pálinkát mely gyümölcsökből lehet főzni? Melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Tudatlan vagyok e téren, csak a kajszit, körtét és a szilvát ismerem.2015. máj. 1. 13:04
1/6 anonim válasza:
Bármiből, legfeljebb az aromája nem lesz jellegzetes, ha éppen olyan illékony vegyületek adják, amelyek a lepárláskor könnyen "elszöknek". Ezért lehet őszibarackból, almából (calvados), meggyből, sőt málnából, faeperből is.
3/6 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint bármilyenből... Jó, bizonyára avokádóból nem, de az speckó és nem is itt terem :)
Egy igazi, fantasztikus gyümölcsillatú barackpáleszért nagyon oda tudok lenni. De egy jó meggypálinka is remek.
Azt szeretem, ha érzem a gyümölcsöt.
4/6 anonim válasza:
Ausztriában csak barackból, Magyarországon bármilyen itton termett őshonos gyümölcsből.
Meggy párti vagyok :)
5/6 anonim válasza:
Sokáig a körte volt a kedvencem, aztán az alma győzött.
6/6 anonim válasza:
Módjával miden tisza és nem pancsolt pálinkát szeretek. Az igazi kedvencem a desztilált meggy! Nagyon fonom, és síma 100 l cefréből (cukrozás nélkül) több mint 10 l meggypálika jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!