Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért találták ki a 4dl-es sört?

Miért találták ki a 4dl-es sört?

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Ezt hívják burkolt ár emelésnek.
2016. nov. 17. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha megfejtetted, a következö: Az 500g-os tejföl miért 300g? (Évek alatt több lépésben.)
2016. nov. 17. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
Attól eltekintve, hogy az ára változatlan maradt, személy szerint nekem, aki csak ritkán sörözget, akkor is csak egy dobozzal, könnyebben lemegy az a 4 deci. 5 esetében már nem egyszer fordult elő, hogy a vége már langyoska pisi lett.
2016. nov. 17. 20:43
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, megértelek, ugyanakkor, főleg itthon, szerintem ezzel az erős kisebbségez képviseled. Sokan szeretik.
2016. nov. 17. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem azt mondom, hogy nem szeretem! Egyszerűen csak nem bírom az alkoholt (ezért csak egy) és nem kívánom sokszor, főleg nem hidegben. De ettől függetlenül, ha kedvem van hozzá, akkor nem fintorogva meg nagy nehezen iszom.
2016. nov. 17. 20:47
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

#3!

0.33-as sört kell venni! :-)

2016. nov. 17. 21:02
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Azt is szoktam inni!
2016. nov. 17. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:
A Lidl-es Argus-t vagy, mi a neve.
2016. nov. 17. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert ha egyik napról 230ft helyett 300ft lenne az ára az jobban feltűnne, mint az hogy kicsivel kisebb a doboz. Így emelik az árat anélkül hogy az átlagember észrevenné.
2016. nov. 17. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy írták, burkolt áremelés... elsőre ez ravasznak tűnhet, mert hogy a fogyasztó nem veszi észre meg ilyesmik... de! De szerintem hosszú távon inkább csak utálatot vált ki a fogyasztókból, és más márkákhoz fordulnak. Például, amikor a Sopronit visszavették 0,4-esre, nem egy ismerősömtől hallottam, hogy nekik ugyan a kedvenc márkájuk volt, de most hogy négy decis lett a kiszerelés, többet nem is vesznek olyat. Képesek voltak egy csomó ideig ezen kattogni, nem is lehetett velük másról beszélgetni, mindig csak ez az "ugye mekkora szemétség?". Mondom, engem nem érint, nem nagyon veszek kommersz sört, beszéljünk inkább... de mintha meg se hallotta volna! Szóval szerintem magukra haragították a fogyasztókat a Heineken Hungáriánál. Gondolom nem véletlenül vették vissza a Sopronit 0,5-ösre. Meg talán a Heineken-t is, de most ebben nem vagyok biztos...
2016. nov. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!