Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell úgy sört csapolni...

Hogy kell úgy sört csapolni hogy ne legyen nagyon habos?

Figyelt kérdés
Lehütöm a poharat előtte kap még zuhanyt is . mikor töltöm 45 fokos szögben döntöm a poaharat. Mêgis tiszta hab jön csak .Miért?

#Sörcsapolás
2016. nov. 7. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy a SÖR van lehűtve, döntöm a poharat, lassan engedem bele a sört.Hab soha sehol és már kortyolom is.Minden esetben a sör hideg nálam, a pohár/ korsó pedig a sörtől. :)
2016. nov. 7. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Boboooo90 ***** válasza:
az nem normális dolog, hogyha nem lesz habja. akkor silány minőségű a sör, főleg itthon ilyen az összes csapolt sör. kell lennie habnak, ami jobb esetben több percig nem tűnik el.
2016. nov. 10. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A búzasör habzik a legjobban.

Nincs ezzel semmi gond ez ilyen, én nem szeretem ha túl szénsavas (nem is bírja a torkom).

A lényege hogy lassan kell csinálni!

Minél lasabban folyon apohárba a sör. Ezért is döntik meg a poharat, hogy ne zuhanjon bele az ital.

2016. dec. 2. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!