Ha (esetleg) túlcukroztam (kizárólag szőlőcukorral) a mustot (nem fokoltam), attól csak erősebb lesz, vagy édesebb is?
Figyelt kérdés
50 liter mustba tettem 3,2 kg szőlőcukrot (a szőlő - az idén - egyébként is jó érett volt /otello, izabella/ - a madarak is dézsmálták, amit az elmúlt 12 évben nem tapasztaltam)2016. nov. 12. 09:43
1/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire alakult át a cukor alkohollá.
Hagyományos kezeléssel a tavasszal újra beindul és a maradék cukor átalakul. Most édesebb lesz, akkor pedig erősebb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!! (tavaszra már nem biztos, hogy marad belőle)
2016. nov. 12. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!