Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen minőségi töményt...

Milyen minőségi töményt vegyek 8-10ezerből?

Figyelt kérdés
Olyan kéne ami tényleg finom/minőségi. Én eddig Bacardira gondoltam.
2016. okt. 4. 19:58
 1/9 Phoney ***** válasza:

A Bacardi 8 éves egy kicsit gyenge ehhez a 10 ezer forinthoz képest. Mármint egyszer kóstoltam, lágy meg minden, de az íze jelentéktelen.

Ennyi környékén pl. whiskykből elég jó vétel mondjuk a Bushmills 10 éves, a Buffalo Trace, a Bulleit Bourbon, a Wild Turkey 101, a Nikka Blended, a Tomatin 12, a Glenlivet 12 se rossz. Ha már rumra gondoltál, akkor Matusalem Gran Riserva vagy Angostura 7, ennyiért nem sok rumot ismerek sajnos.

Fél literes pálinkákból tudok pár jót mondani esetleg ha érdekel, 6-7 ezer körül.

2016. okt. 4. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet lesz igazi házi pálinkánk! Egyébként még ezek lesznek: 0,5l 35fokos kávé líkőr, 10üveg heinekken és ezek mellég kéne egy tömény. Azért gondoltam bacardira(ízesített) mert csak 32fokos és nekem múltkor nagyon ízlett. Egyébként ketten megyünk fel a hegyekbe nyaralni.
2016. okt. 4. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó pálinkát vegyél szerintem is inkább.
2016. okt. 4. 20:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt nem kell venni :) Akivel megyek fel a hegyekbe neki a nagyapja főzi csak a kérdés az hogy le utazzunk e hozzá 150-200km-t
2016. okt. 4. 20:23
 5/9 Phoney ***** válasza:
100%
Az „igazi házi pálinka” nem egy minőségi kategória, lehet borzalmasan szar is. Igen, akkor is, ha nem cukrozták.
2016. okt. 4. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt ismerem szóval egy nagyon finom pálinkáról van szó(Barack meg Málna).
2016. okt. 4. 20:27
 7/9 Phoney ***** válasza:

Ja, ha ismered, az más.

A Bacardira visszatérve, az egy italmárka, többféle italt (rumot és rum alapú italokat) lehet kapni ezzel a névvel. A 32%-os valamilyen ízesített rum (gondolom gyümölcsös), a többitől ne ezt az ízt várd.

2016. okt. 4. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

A felsorolt whisky-k jók, a rumokhoz nem értek, vodkát lehet még minőségit venni ennyiért, sőt 10 ezerbe nem is fog kerülni... szóval mondjuk Russian Standard, ami ajánlott, mert ez tényleg minőségi, és könnyen beszerezhető. Ihatod tisztán is, de keverhetsz belőle koktélokat is... szóval praktikus.

Átlag házi pálinkákkal nincsenek túl jó tapasztalataim, a Heinekenről meg nem kezdeném el kifejteni a véleményemet, mert fél oldalt offolnék, de ha ezekhez passzolót kell választani minőségben, akkor jó lesz a Balentines meg a Kalinka/Royal. :D

2016. okt. 4. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Pyrat rum, nagyon penge.
2016. okt. 5. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!