Csavarós kifli? Kőműves actimel? Melyik a legkevésbé szörnyű?
Ezek ugyanaz mind. Finomszesz + aroma.
Ihatatlan mindegyik.
Őszintén, nekem még egy sose köszönt vissza, jó ha többet innék belőle az csúnya lenne, de a kis kiszerelésnek pont az a lényege hogy egyszerre csak keveset igyál.
Nagyobb méretben olcsó töményből csak kevertet szoktam inni, azt is azért mert a fél koli valamiért szereti.
Waterloo-val kezdtem szimpátia alapján. Ugye sétáltam munkából haza, munkások ott sztoriznak a trafik előtt, én meg beszoktam állni közéjük. "Dzsukel"nek meg "fas*a" csávónak tartanak, hozták is a rakétákat, ugye bementem velük a trafikba és waterloo-t kértem. Első hogy ittam ilyesmit. Tartottam tőle, hogy köptet, ugye +20% alkohol, de nem köptet, mert nem igazi gyümölcsalkohol.
Valami növényi alkohol, aromával és színezékkel.
A legtöbben "keserűt" kértek. Ez fekete kis ampullás likör utánzat, Mátyás keserű a neve. Ez jobb, szerintem ez lehet a legjobb és én aki nagy kisérőmániás vagyok ezt anélkül is simán megiszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!