Zotya... kérdése:
Melyik az az ital, amit fogyókúra alatt is lehet fogyasztani? Melyik hízlal legkevésbé?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 16:23
2/5 anonim válasza:
Nekem a Stroh80 a legjobb, mert azt képtelen vagyok meginni :D A 85%-os abszint is könnyebben megy :)
Nagyon sokat számít, hogy mennyit iszol belőle. Mert hiába szolidabb az egyik ital, ha a könnyű borból be tudsz nyomni 2 litert, a töményből meg keveset.
Ha mindegy lenne, mit, sört vagy bort innék, keveset. Ittam már 5 cl-es pohárból barnasört... Mondjuk utántöltöttem párszor :P
De alapvetően azt iszom, amihez kedvem van, ez tűnik a legjobb döntésnek.
4/5 anonim válasza:
Ha alkoholos italra gondolsz (és gondolom igen mert abba a kategóriába írtad) akkor a száraz fehérborban van a legkevesebb kalória, a rövidek a közül a vodka és a gin hizlal legkevésbé.
5/5 anonim válasza:
én fogyókúrám alatt 1 dl száraz vörösbort ittam minden este a vacsi mellé, ezt dietetikus tanácsolta, mert iszonyat magas volt a koleszterinem
(a húsokat és a zsíros tejtermékeket is el kellett hagynom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!