Melyik az az ital amelyik legkevésbé "szaglik"?
Szóval...értitek.
Amilyiket megiszod és annyira nem érződik. Azt tudom.
, hogy a vodka ilyen, de van valami más is?
És mivel lehet elfedni ezt a szagot?
Nyugodjatok meg, nem valami 13 éves vagyok aki a parkba akar lemenni piálni, mert "menő" csak érdekelne, elgondolkodtam ezen.
A vodkán kívül minden más, amiben vodka (finomszesz) az alkohol. Az ízesítőanyag esetleg érezhető, de amíg csak azt érezni, addig többnyire ráfoghatod másra (pl. ha ouzót iszol, jó ha van nálad fekete negro cukorka).
Ilyen a legtöbb fűszeres alkohol (pl. ouzo, gin), és a legtöbb gyógynövény- és egyéb likőr (kivéve pl. a whiskys tejszínlikőröket és a pálinka alapú likőröket). Mondjuk a gin borókaszagára pl. nehéz kifogást találni...
A kommersz szeszesitalok viszont hiába vannak finomszeszből: amelyik rumot, pálinkát, brandyt utánoz (Waterloo ízesített vodka és barátaik), annak a szaga is hasonló valamennyire.
Elnyomni még erősebb szagokkal lehet (pl. extra erős mentolos cukorka), de aki tapasztalt az alkoholszagban, az előtt nem olyan sokat segít, mikor már a vodkától is bűzlesz.
Az persze alap, hogy ivás után öblítsd ki a szád, legalább onnan ne lehessen érezni.
Első, majdnem vicces voltál.
Második, köszönöm a részletes választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!