Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Roston sült csirke, pulyka...

Roston sült csirke, pulyka ételhez illik-e az édes szamorodni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, az inkább desszertbor. Ha mártást akarsz csinálni belőle, arra jó lehet, attól függ, mivel ízesíted a húst és a mártást. Vagy ha abban pácolod a húst, valami markáns ízű fűszerrel megdobva (chili, vagy gyömbér pl.) akkor ugyanaz a bor mehet kísérőnek.
2016. júl. 22. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Száraz bor illik hozzá, valami chardonnay vagy savignon blanc
2016. júl. 22. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!