Roston sült csirke, pulyka ételhez illik-e az édes szamorodni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 11:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, az inkább desszertbor. Ha mártást akarsz csinálni belőle, arra jó lehet, attól függ, mivel ízesíted a húst és a mártást. Vagy ha abban pácolod a húst, valami markáns ízű fűszerrel megdobva (chili, vagy gyömbér pl.) akkor ugyanaz a bor mehet kísérőnek.
2/2 anonim válasza:
Nem. Száraz bor illik hozzá, valami chardonnay vagy savignon blanc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!