Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen HÚSOKAT eszel?

Milyen HÚSOKAT eszel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt csirke, pulya, nyúl, vad, stb.. és kifejtenéd hogy melyik részét?


Sajnos én nem bírom megenni csak a csirkét, de abból is csak a melle húsát. Mit próbáljak ki ami hasonlít hozzá, a pulyka mellen kívül?



2013. márc. 23. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

A galamb hasonlít rá legjobban, de azt boltban még csak fagyasztva láttam eddig.

Én mindenféle húst (természetesen az emberi fogyasztásra alkalmas fajtákat) szívesen eszek, a kedvencem a bárány eleje(tárkonyosan).

2013. márc. 23. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

amiket eszek

karajszelet-fokhagymásan-borsosan hirtelen sütve, lecsós szelet


csirkemell-sütve, párolva fűszeresen, bazsalikomosan

csirkecomb sütve, töltve

főtt marha ezt sóskával v spenóttal szoktam

darálthús-csirke-pulyka-sertés-stefánia vagdalt

máj-sütve, levesnek

pulykanyak, csirkenyak-levesbe szoktuk tenni

zúza, szív-pörköltnek

hal-citromos-kapros öntettel, paradicsomos-borsosan

pulykacomb-sütve

kacsamell-sütve naranccsal, pároltkáposztával


a csirke, pulykacombot szerintem hasonlít hozzá


amúgy ezekből is lehet változatosan főzni

le is tudod darálni így rakottasokat, töltött zöldségeket, töltött paprikát és fasírtot is lehet csinálni, csak jóval drágább

2013. márc. 23. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

I

2013. márc. 23. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:

csirkét minden formában, sülve, levesben, bármilyen húsos ételnek elkészítve (pl pörkölt)

Disznót szintén ugyanígy (szalonna 4ever), de levesbe is, disznópöri a legjobb :) de májkrémként vagy egyéb dologként is.

pulykát is, nem ismétlem

kacsát néha sülve

marhát nagyon ritkán azért nem annyira vagyok oda

nyulat pedig soha, van egy törpenyuszink, aki évek óta szinte családtagnak számít, így nekünk nem is menne a nyúlhús evése

2013. márc. 24. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 HO-ho válasza:
Édesanyám valamiért a mai napig meg sem kóstolja a házinyúl húst. Gyerekkoromban nagynéném nevelt nyulakat, és gyakran készített a süldőkből rántotthúst.Mivel tudta, hogy anyám irtózik a nyúlhústól,ezért a combra ráfogta, hogy csirke, és Édesanyám jóizűen megette, nem vette a különbséget észre. Ez, tudom csúnya dolog volt Nagynénémtől, de Ő jó tréfának vette. Persze azért volt igazi rántottcsirke is.....
2013. márc. 24. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi nagyon sok vadat eszünk, mindig van itthon a fagyasztóban.

Vaddisznó, fácán, vadkacsa, őz (bár ezt én nem annyira szeretem), szarvas. Ezek nagyon egészséges, sovány húsok. A csirkéhez (házihoz) hasonló ízű a fácán, tudom ajánlani.

2013. márc. 24. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!