Milyen HÚSOKAT eszel?
Gondolok itt csirke, pulya, nyúl, vad, stb.. és kifejtenéd hogy melyik részét?
Sajnos én nem bírom megenni csak a csirkét, de abból is csak a melle húsát. Mit próbáljak ki ami hasonlít hozzá, a pulyka mellen kívül?
A galamb hasonlít rá legjobban, de azt boltban még csak fagyasztva láttam eddig.
Én mindenféle húst (természetesen az emberi fogyasztásra alkalmas fajtákat) szívesen eszek, a kedvencem a bárány eleje(tárkonyosan).
amiket eszek
karajszelet-fokhagymásan-borsosan hirtelen sütve, lecsós szelet
csirkemell-sütve, párolva fűszeresen, bazsalikomosan
csirkecomb sütve, töltve
főtt marha ezt sóskával v spenóttal szoktam
darálthús-csirke-pulyka-sertés-stefánia vagdalt
máj-sütve, levesnek
pulykanyak, csirkenyak-levesbe szoktuk tenni
zúza, szív-pörköltnek
hal-citromos-kapros öntettel, paradicsomos-borsosan
pulykacomb-sütve
kacsamell-sütve naranccsal, pároltkáposztával
a csirke, pulykacombot szerintem hasonlít hozzá
amúgy ezekből is lehet változatosan főzni
le is tudod darálni így rakottasokat, töltött zöldségeket, töltött paprikát és fasírtot is lehet csinálni, csak jóval drágább
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
I
csirkét minden formában, sülve, levesben, bármilyen húsos ételnek elkészítve (pl pörkölt)
Disznót szintén ugyanígy (szalonna 4ever), de levesbe is, disznópöri a legjobb :) de májkrémként vagy egyéb dologként is.
pulykát is, nem ismétlem
kacsát néha sülve
marhát nagyon ritkán azért nem annyira vagyok oda
nyulat pedig soha, van egy törpenyuszink, aki évek óta szinte családtagnak számít, így nekünk nem is menne a nyúlhús evése
Mi nagyon sok vadat eszünk, mindig van itthon a fagyasztóban.
Vaddisznó, fácán, vadkacsa, őz (bár ezt én nem annyira szeretem), szarvas. Ezek nagyon egészséges, sovány húsok. A csirkéhez (házihoz) hasonló ízű a fácán, tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!