Mit csináljak?
"Kutyaharapást szőrével!"
Nagyon pocsék dolog így másnap reggel is ugyanabból a piából lehajtani akár csak egy kortyot is, amitől tegnap berúgtál, de hidd el, hogy rögtön helyre-jön a gyomrod!!
Utána egy alapos hideg-zuhany!!! a fejed is kitisztul, a bőröd is felfrissül...
Majd egy szolid "normális" reggeli = főtt virsli, hasonló, + egy csésze gyengén citromos tea. Majd ebédre jó lenne egy csésze húsleves...
Nekem van egy tökéletes másnaposság elleni praktikám, ami nálam határozottan bevált. Először is reggel nagyon sok folyadék (lehetőleg víz). Ha nagyon fáj a fejem, beveszek egy Advilt is. Utána egy csésze kávé majd egy egy forró poharas leves (pl. Knorr). Hogy a gyomrod ne legyen túl savas a kávé miatt, ezért célszerű valamit enni is. Vajas pirítóst tudnám javasolni. Ha ezek ellenére még mindig érzel egy kis rosszullétet. Akkor javaslok egy szem B6 vitamint (vagy magne B6) és pár falat ecetes uborkát vagy ruszlit.
A létező legjobb gyógyszer azonban a Vegemite. Ez egy ausztrál eredetű élesztőkivonat (sörélesztőből készítik). Az íze egy kicsit az élesztős Maggi leveskockára emlékeztet. Viszont nagy a nátrium, B-vitamin és a folsav tartalma. A másnapos szervezetnek pedig pont erre van szüksége. Én poharas levesbe szoktam keverni vagy vajas pirítósra kenem vékonyan (rá egy szelet félkemény sajt és paradicsom).
Itt lehet kapni: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!