Gyenge nő létemre hogy a fenébe nyissam ki a pezsgőt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja lett felbontva, ittunk belőle, majd vissza lett dugva és azóta sem birom kiszedni a dugót hogy megigyam a maradékot. Már konyharuhával is csavargattam. Hogy próbáljam?2016. máj. 22. 19:20
1/6 anonim válasza:
Mondjuk tuti kamu a kérdés, de azért:
a tetejébe szúrj bele egy kést (vagy szöget, vagy bármit, így távozni tud az esetleges nyomás, ami a dugót az üveghez préseli.
2/6 Phoney válasza:
Túl sok energiát ne fektess bele szerintem, egy pár hónapja megbontott pezsgő már esélyes, hogy ihatatlan.
4/6 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok itthon, és kedvem szottyan egy üveg pezsgőt felnyitni, én is hústűvel szúrom át. Lazán könnyen kijön a dugó. Persze egy ép dugóval zárom vissza, de nem tartogatom sokáig , mert egy vacak borhoz hasonló lötyi lesz belőle buborék nélkül.
5/6 anonim válasza:
Menj egy üvegsebészhez, ő megoldja a problémát.
6/6 anonim válasza:
Van róla videó is a youtube-on.
A lényege a nyitásnak hogy megdöntött palackon kell csinálni, és nem a dugót kell kihúzogatni, hanem azt kell fixen fogni, és a palack aljánál fogva szépen tekerni az üveget. Nagyobb az erőkar, könnyebben kijön a dugó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!