Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek gáz, ha nő létemre...

Szerintetek gáz, ha nő létemre munka után iszok egy kis bort vagy sört? Attól függ mi van itthon.

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
miért lenne baj?
2013. jún. 8. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
sokaknak furcsának tűnik
2013. jún. 8. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
én bort szoktam inni, szerintem nem gáz. Nem minden nap, de havonta egyszer, egy fárasztó nap után, kifejezetten jó hazajönni és inni egy pohár fehérbort. (nő vagyok én is)
2013. jún. 9. 08:59
 4/5 reszelo válasza:
Nyilván itt kérdés, hogy milyen gyakran teszed, valamint, hogy mennyit szoktál inni.
2013. jún. 21. 18:08
 5/5 balkalolka ***** válasza:
A rendszeresség és nem a mennyiség vezethet alkoholizmushoz. Először rutinná válik, ha kimarad hiányzik, aztán már várod a munkaidő végét, stb. Amúgy simán igyon bárki bármit bármennyit, csak ne legyen jellegzetes "mintázata" a fogyasztásnak.
2013. júl. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!