Szerintetek ciki ha fiatal nő létemre időnként megiszok 1-2 pohár pálinkát?
havonta 2x megiszok 1-2 pohárral?
nem ciki ha napi lebontás lenne akkor lenne ciki
Szerintem, ha jól esik igyál nyugodtan,
de csak mértékkel!! :)
nincs evvel semmi gond!
U.I. Én nagyon szeretem a pálinkát!
Nyilván, aki nem szereti az ne igyon.
De nincs avval semmi gond, ha valaki élvezettel fogyasztja.
Tehát, igyál csak, ha jól esik!!! :)
Drága keresztanyám "szent" asszony volt. Mindenben mértékletes, naponta járt templomba, áldozott.
Olyan 30 éves koromban derült ki, hogy minden reggel pálinkával kezdte a napot. Volt egy 2 centes pohárkája, amiből a reggeli kávé helyett beszürcsölt egyet a saját főzésű gyümölcspálinkából, aztán uzsgyi áldozni. Nem kettővel, csak egyel egy nap.
Szóval a kérdésre: egyáltalán nem ciki.
Mekkora az a pohár???
És havi kb 2 alkalommal iszod meg az egész 1-2 pohárnyit, vagy mindennap iszol egy kortyot, és az összesen 1-2 pohárnyi?? Mert szerintem nem mindegy!
Első esetben minden iváskor alaposan becsípsz. Második esetben meg felfogható amolyan babona italnak, és attól a kortytól nem rúgsz be. Ez utóbbi nem ciki.
De én mondjuk nem szeretem a környezetemben a naponta kortyolgatót, mert ha már a pálinkás üveget kinyitja, akkor érezni a szagát, hát még ha kortyol is egyet! Akkor megy utána a szag... Ettől én undorodom, pedig amúgy nem volnék ellene, mert olyan aranyos dolog pl saját házi pálinkát kortyolgatni. De hiába, szaga van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!