Szerintetek ciki ha fiatal nő létemre időnként megiszok 1-2 pohár pálinkát?
Sosem értem ezeket a kérdéseket.Ha azt mondjuk,hogy ciki,akkor többé nem iszol?Dehogynem!Igyad,ha jól esik.
Múltkor nekem mondták,hogy mi az,hogy boros kólát iszok,mikor most a gintonic,vodkanarancs,redbullvodka a menő ital.Hát ha nekem egy jó nagy jéghideg boroskóla esik jól,akkor azt fogok inni.Ha 1,akkor annyit,ha 10,akkor annyit.Az emberek túúúl sokat foglalkoznak másokkal,és véleményeikkel.
Egészségedre!
Ez a sok lepontozó hogy-hogy nem fejtette ki a véleményét róla, hogy miért nem szabad kb. heti egy felest meginni?
Egyébként ennyi ital határozottan csak jót tesz az egészségnek, és igazolható káros hatása sincsen.
Utolsó:
A kettő nem zárja ki egymást. A magánfőzésről szóló törvény által megfogalmazott „párlat” magában foglalja a gyümölcspárlatot is, az pedig a pálinkát. Tádáám!
A „párlat” fogalmát csak azért találták ki, hogy legyen egy közös törvényi neve annak a 4-5 féle szesznek, ami otthon főzhető.
havonta 2x 1-2 pohárral?! könyörgöm, én 21 vagyok és hetente 2x 1-2 pohárkával megiszom
általában vasárnapi ebédek előtt welcome drinkként szerepel, de a szombat esti party-nk is ezzel alapozódik ;)
egészséges és tiszta ital, mértékkel és módjával fogyasztandó, de semmiképp sem ciki
csak tényleg mértékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!