Az baj ha férfi létemre utálom a sört?
Hát semmi esetre sem féfias...
De mert lenne baj?
Mégis, miért lenne baj?
Én nőként pontosan ugyanígy vagyok. Se szilveszterkor, se a saját születésnapi bulimon, se semmikor még csak koccintani sem tudok, annyira rühellem az alkoholos dolgokat...
Nem tehetek róla, ez van. De nem látom be, mi lenne ezzel a gond.
Most, ha jól meggondoljuk, a sör keserű, nincs igazán jó íze, de még be se lehet tőle rúgni igazán. Régen nem volt más elérhető szénsavas ital, kivéve a székelyföldet, ahol gyöngyözött a borvíz. Forróságban jól tud esni egy korsó hideg sör, de télen én se bírok ránézni se.
Az alkoholfogyasztásnak a legkevesebb köze van az ízléshez, bizonyos szellemi szinvonal alatt zavarja az embereket az agyuk, ezért szeretnének szabadulni tőle, akkor is , ha eléggé gyenge processzorú példány. Ezt a hülyeséget nem csk hogy nem muszáj követni, hanem tanácsos is, mivel az embernek több pénze marad (pl. k..rvázni) és kevesebbszer kerül utólag kínos helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!