Az baj ha férfi létemre utálom a sört?
"Az alkoholfogyasztásnak a legkevesebb köze van az ízléshez, bizonyos szellemi szinvonal alatt zavarja az embereket az agyuk, ezért szeretnének szabadulni tőle, akkor is , ha eléggé gyenge processzorú példány."
Há de magas labda :D De maradjunk csak annyiban, hogy ha kedved tartja (na meg, ha ilyen témákban szeretnél hitelesen megnyilvánulni), kicsit mélyülj el a gasztronómiában, és meg fogsz lepődni :) Az alkoholos italok igen széles körének - többek között a sörnek is - igencsak nagy szerepe és értéke van a gasztronómiában. Persze, a sörök és a többi alkoholos ital jó része is alkalmatlan arra, hogy ezt bizonyítsa - de ez nem az adott italfajta hibája, csupán azt tükrözi, hogy mindenből lehet szart csinálni, és fognak is, irdatlan mennyiségben, amíg vevő van rá.
De igen, sörből is vannak elképesztő összetett, hosszan szálazható ízvilágú, igazi kulináris élményt jelentő darabok.
nem szeretem a sört én se. túl gyorsan rugok be tőle
20f
Én is utálom.
Inkább egy finom bor vagy nagy ritkán ünnepi alkalmakkor birsalmapálinka,nagyon finom illata van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!