1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki mit szeret. Én például a Jagermeistert. Ha Unicum, akkor meg inkább a sima. Számomra a Szilvás mondjuk legyen 7-es. Mert azért jó persze.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is 7-es. Nem rossz ital az, ha nem ittál még mihamarabb pótold be. :)
3/9 anonim válasza:
én mondjuk nem ugrálok az unicumért, de unicumhoz képest én is egy 7 adok
4/9 anonim válasza:
Nekem sem a kedvencem az unicum, de a szilvás nem rossz. 10/7
5/9 Fingkirály válasza:
Elmegy egynek, de ha már Unicumot akarsz inni, akkor inkább az eredetit. Keserű, de k**vajó :)
6/9 Phoney válasza:
Máshol értékeltem már, 10-es skálára átszámolva 6,5-öt kapott, de ha kerekítenem kéne, akkor részemről is inkább 7, mint 6.
Egyébként sokban hasonlít az Unicumra (ellentétben az Unicum Nexttel, aminek kb. semmi köze hozzá), de a szilvát leszámítva sem ugyanaz az ital, nincs benne az az éles keserű utóíz.
8/9 anonim válasza:
Mivel van benne alkohol, de kevés ezért 10/4
9/9 anonim válasza:
Szerintem ha már Unicum, akkor az eredeti! Szilvával csak a szilva Pálinka a jó! Osztályzatom 3-4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!