Mi a véleményetek a szilvás unicumrol?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejött! Nem gejjedes, és érezni a szilvási benne, bár én meg mindig az igazival szeretem a budapest kávét! Féltem kipróbálni, mert a next az nagy csalódás volt, de ezt eltalaltak! :-)2015. okt. 11. 11:32
1/7 Phoney válasza:
A régebbi kiadás egy kicsit furcsa, rágóízű (mint a régi szilvás Soproni Démon), de ennek ellenére kellemes volt.
Idén kivették belőle a hozzáadott aromát, hogy ne vonatkozzon rá a NETA, azóta a szilvaíz természetes, de halvány, így nem maradt a likőrben vezetőíz. Nem kimondottan rossz, de egy kicsit jellegtelen.
(Címkéről úgy különböztethető meg a kettő, hogy az újon már nincs tételesen felsorolva az összetétel.)
2/7 anonim válasza:
A next nekem is nagy csalódás volt, viszont a szilvásat imádom. Érződik rajta, hogy nagyon minőségi ital. Jó kombinációja az ízeknek. Megmaradt az eredeti unicum jellegzetes íze + meglágyítja a keserűt kellemesen édes szilva íz.
3/7 anonim válasza:
Aki nincs oda a gyomorkeserűkért, annak mindig az Unicum szilvát javasolom, a többségnek határozottan bejött.
4/7 A kérdező kommentje:
Phoney, és mi lesz, ha elfogy a raktarkeszlet?
Szerintem nem jellegtelen, de nem is kell szilvaszirupnak lennie! Unicum szilvaizzel, kasszából meg szerintem csinalnatnanak, meg bodzabol!
2015. okt. 11. 14:34
5/7 anonim válasza:
Nekem túl édes, jobban szeretem a hagyományost.
6/7 anonim válasza:
Fura dolog a szilvás unikum. Ha a szilvához teszed az unikumot, az egyre jobb lesz. Ha viszont az unikumhoz a szilvát, az egyre rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!