Mi a véleményetek az új szilvás Unicumról?
Inkább simát vegyél, a szilvás nagyon nem az, annak inkább "mainstream" ízr van, mint a Hubinak, vagy a Jägernek. Nem rossz, csak egyszerűen más ligában játszik. (Nem tudom, simát ittál-e már, de irgalmatlan íze van, szekrény méretű haverom is tud pofákat vágni utána
..)
A Jägert is imádja :D
igen, ittam már, és borzalmas. De azt azért hozzá tenném, hogy lány vagyok...
Szerintem pedig nyugodtan "megkockáztathatod" az unicum szilvát! Valóban más világ kicsit, de nagyon finom. Miért ne újíthatnál be apukádnak egy kicsit. Ha nem jön be annyira neki, akkor sincs világvége, elkopik az. Mindent ki kell próbálni!:)
Egy nagy unicumos!
"Az Unicum eleve nem egy jó minőségű ital.. de a szilvás kifejezetten förtelmes. A Jager nagyságrendekkel jobb"
Ha esetleg hozzá tennéd, hogy szerintem! Vagy esetleg elárulod, hogy honnét az info? Linkelsz valamit, vagy dokumentálod? Tudod, ízlések és pofonok! Nem kell leírni valamit, azért mert neked nem ízlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!