Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új szilvás Unicumról?

Figyelt kérdés
Apámnak vennék szülinapjára, imádja az Unicumot, csak nem tudom, hogy a szilvás jó választás lenne, mert eleve gáz lenne ha nem inná meg, annyira sz@r.

2013. jún. 9. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Csak mert én tudok az ellenkezőjéről: [link]
2013. jún. 10. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjunk meg. Elnézést, oda kellett volna tennem, hogy szerintem. De én amúgy is így tudom, nem kell a nyakamnak ugrani. És ha hiszed, ha nem, nem írtam hülyeséget.
2013. jún. 10. 17:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Cikkben ezzel a mondattal vitatkoznék:

" Szintén aranyérmes lett (és immár nem először) egy másik minőségi Zwack-termék, a Kalinka vodka. "

2013. jún. 10. 19:43
 14/18 Phoney ***** válasza:

A szilvás Unicum nem kimondottan rossz, csak azt a műszilvaízt jó lett volna egy kicsit hihetőbbre belőni. (Tudom, persze, szilvaágyon érlelik, de azért a hátsó címke szerint befért még egy kis aroma is.) Én több Unicum-kedvelőtől is hallottam, hogy ízlett neki a szilvás, úgyhogy szerintem megveheted.

(Ez az éremosztogatás egyébként lényegében az egész világon csak egy szánalmas marketingeszköz. Még a World Spirits Awards-on is előfordulnak válogatott ocsmányságok a díjazottak (akár az aranyérmesek) között – Ballantines Finest, pancsolt kamuabszint, egyéb nyalánkságok. Kalinka vodka aranyéremmel... na az már döfi:)) Mondjuk a középkategóriát sem egészen súroló Ferencz Keserű aranyérme se volt gyenge a múltkoriban.)

2013. jún. 10. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Dehogyis...senki nyakának nem esek:)) Én csak arra kértelek, hogy tessék alátámasztani azt amit írtál. Azon kívül, hogy Neked nem ízlik, mi még az ami a unicum ellen szól? Az is lehet, hogy a kérdező apukájának is bejönne. Kerestem, de semmi arra utaló cikket nem találtam, ami az unicum silány minőségét preferálná.

Én unicumon nőttem fel, az anyatej után közvetlenül azt toltam magamba.:D Elmondhatom, hogy minőségi italt fogyasztok!

2013. jún. 10. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Én az előbbinél maradtam, de a csomagolásnál.
2013. jún. 11. 11:00
 17/18 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem a szilvás Unicumot. Túl édes szerintem és kicsit mű íze van. A sima Unicum klasszissal jobb szerintem. De hát, ízlések és pofonok. Ismerősi körben általában a szilvásat preferálják az eredeti helyett.
2013. jún. 11. 12:10
 18/18 Phoney ***** válasza:

tegnap 20:06

"Kerestem, de semmi arra utaló cikket nem találtam, ami az unicum silány minőségét preferálná."

Nyugodt lehetsz, más ital silány minőségéről is elég nehezen fogsz cikket találni, Zwack italokról meg végképp. A Fütyülősről leírták bármiféle cikkben is, hogy túlárazott szappanlé? Vagy a Tokaj Maximilianről, hogy egy fűszerezéssel, tölgyfakivonattal és finomszesszel „okosított” olcsóbrendi? PR-szagú dicséreteket viszont kb. mindenről lehet találni, ami nem alsópolcos kommersz.

Nem mondanék olyat, hogy az Unicum nem minőségi ital, de azért messze nem annyira komoly, mint ahogyan beállítják. Eredetileg jóval komolyabb valami lehetett, mert az 1880-as évek viszonyai közt ilyen formában nem nagyon rúgott volna labdába.

2013. jún. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!