Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vélemény az Unicum-ról?

Vélemény az Unicum-ról?

Figyelt kérdés

Eddig az Unicum kimaradt az életemből, néhány havonta alkalomadtán kikötök a kocsmában pár haverral, olyankor mindig valami töményet iszok, de eddig még az Unicumhoz nem jutottam el.

Még az évben szerintem eljutok a kocsmáig.

Arra volnék kíváncsi, hogy Ti szeretitek-e? Mi a véleményetek róla? Esetleg van itt olyan akinek a kedvence?

Várom a válaszokat.

Üdv!

2015. okt. 20. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
az unicum keserűlikőr, magas gyógynövénytinktúra-tartalmú, ennek megfelelően di-, és monoterpéneket, flavonokat és keserűanyagokat bőven tartalmaz. Jellegét tekintve a benedictushoz lehet hasonlítani,pontos receptúrája a Zwack család szellemi tulajdona, én kálmost, ürömöt, kakukkfüvet, mentát, és csombordot tudok benne azonosítani. Hozzáadott cukrot is tartalmaz, valamint ánizst is. Nem beb..szásra találták ki, ahhoz drága is.
2015. okt. 20. 22:38
 2/6 Trevor. ***** válasza:

Keserű, de finom. Szeretem, de messze nem a kedvencem.

Kocsmában viszont inkább Hubertus-t szoktam inni, az jobban esik sör és fröccs után.

2015. okt. 20. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Jó anyag!
2015. okt. 20. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Olyan az íze, mint amikor üres a gyomrod, de mégis hánynod kell, és csak sárga gyomorsavas nyálka jön ki. De tényleg pontosan olyan. Ultimate piások ki szokták belőle érezni mind a 40 féle gyógynövényt, és egészségük megóvása érdekében meg is isznak belőle 4-5 felest egy este. De egyébként csak simán borzasztó keserű. Kocsmában dolgozom és viszonylag ritkán kérik. A szilvás változata viszont nagyon népszerű lett.
2015. okt. 21. 02:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Néha megkívánom, de egy felesnél többet sosem iszom belőle.
2015. okt. 21. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem egyből Unicumtól akarok részegedni. Csak kíváncsi voltam, hogy Ti mit gondoltok róla.

Köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!