Vélemény az Unicum-ról?
Figyelt kérdés
Eddig az Unicum kimaradt az életemből, néhány havonta alkalomadtán kikötök a kocsmában pár haverral, olyankor mindig valami töményet iszok, de eddig még az Unicumhoz nem jutottam el.
Még az évben szerintem eljutok a kocsmáig.
Arra volnék kíváncsi, hogy Ti szeretitek-e? Mi a véleményetek róla? Esetleg van itt olyan akinek a kedvence?
Várom a válaszokat.
Üdv!
2015. okt. 20. 21:55
1/6 anonim válasza:
az unicum keserűlikőr, magas gyógynövénytinktúra-tartalmú, ennek megfelelően di-, és monoterpéneket, flavonokat és keserűanyagokat bőven tartalmaz. Jellegét tekintve a benedictushoz lehet hasonlítani,pontos receptúrája a Zwack család szellemi tulajdona, én kálmost, ürömöt, kakukkfüvet, mentát, és csombordot tudok benne azonosítani. Hozzáadott cukrot is tartalmaz, valamint ánizst is. Nem beb..szásra találták ki, ahhoz drága is.
2/6 Trevor. válasza:
Keserű, de finom. Szeretem, de messze nem a kedvencem.
Kocsmában viszont inkább Hubertus-t szoktam inni, az jobban esik sör és fröccs után.
4/6 anonim válasza:
Olyan az íze, mint amikor üres a gyomrod, de mégis hánynod kell, és csak sárga gyomorsavas nyálka jön ki. De tényleg pontosan olyan. Ultimate piások ki szokták belőle érezni mind a 40 féle gyógynövényt, és egészségük megóvása érdekében meg is isznak belőle 4-5 felest egy este. De egyébként csak simán borzasztó keserű. Kocsmában dolgozom és viszonylag ritkán kérik. A szilvás változata viszont nagyon népszerű lett.
5/6 anonim válasza:
Néha megkívánom, de egy felesnél többet sosem iszom belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem egyből Unicumtól akarok részegedni. Csak kíváncsi voltam, hogy Ti mit gondoltok róla.
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 21. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!