Berugas utan alvas?
Figyelt kérdés
Ma este berugtam eppen egy kicsit es alig vartam hogy lefekudjek aludni es ahogy becsukom a szemem a buli esemenyei porognek a fejemben meg minden nagyon rossz volt mar ilyen veletek?mit csinaltatok?#Odkdkdk
2015. aug. 15. 04:08
1/3 anonim válasza:
Az alkohol mérgezés egyik hatása az aluszékonyság többek között.
Az első sör általában elaltat, a második kezd felpörgetni és a harmadik már picit túlzottan fel szokott oldani :) Kettő-kettőfél, ami pont jól felpezsdít és ellazít. Ötödik sör után bunkó és agresszív leszek.
Fröccs esetében az aluszékonyság és az agresszivitás nem jelentkezik. Ha egy fél üveg bort megiszok, határozottan kedves leszek és ha egy üveg bort megiszok, filozófussá válok :)
2/3 anonim válasza:
Ha én túl sokat ittam /ez általában vodka szokott lenni/ mielőtt lefekszem beveszek egy szem multivitamint egy szem altatót és megiszom bő fél liter ásványvizet. Igy reggelre teljesen rendbe jövök.
3/3 anonim válasza:
A C-vitamin és a víz pótlása segít ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!