Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi történik, ha ennyit megiszok?

Mi történik, ha ennyit megiszok?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és meg akarom kóstolni a bort és a pálinkát. Nem egyszerre gondoltam! A borból max 1 decit, a pálinkából pedig kb 2-3 kisebb kortyot. Nem akarok berúgni, csak kipróbálni.

2015. júl. 27. 16:51
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem lényege az, hogy ennek a mennyiségnek milyen hatása van.
2015. júl. 27. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
12 évesen valószínűleg becsiccsentesz tőle :)
2015. júl. 27. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Kicsit úgy érzed majd, mintha eltompulnál és amolyan minden mindegy lesz.
2015. júl. 27. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Innye, en nagyjabol 6 eves lehettem, amikor lekeveredtem egy olyan igazi parasztlagziba :) Volt am ott az asztalon piros es feher bor is uvegkancsoban :) Ittam en az egyiket a masik utan :) Becsiccsentettem :) Nem kicsit :)

Valojaban mennyisegileg nem sok amit leirtal, de azert ebben a melegben oda kell figyelni es azt se felejtsd el, hogy meg csak egy kislany vagy, raersz meg ezzel.

2015. júl. 27. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, ennyitől nem fog becsiccsenteni. Még akkor sem, ha csak 12 éves.

Nyugi, ennyitől semmit sem fogsz érezni!

2015. júl. 27. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg meg fogja érezni, de valószínűleg csak épphogy s baja nem lesz. Már ha minőségi a cucc, én kikészülök egy korty rossz italtól (mindig kerültem őket, de egyszer megkínáltak valami ismeretlennel, brrr).

Az emberi érzékenység nagyon érdekes és számít, mit eszünk előtte ésatöbbi. Én egy feles tokaji aszút már megérzek, de volt, hogy 2,5 dl tömény tökéletesen hatástalan volt. A normál szintem a kettő között van, kezdőnél egy sör, egy feles több órára kellemes állapotba hozott, egyszer ezt ismételgettem egy éjjel, amikor lekéstem a buszt.

2015. júl. 27. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Bort megkóstolod majd eldöntöd milyen, a páleszt meg szerintem még tuti erősnek fogod érezni, első korty után nem fogsz többet inni majd. :)
2015. júl. 28. 06:22
 8/10 anonim válasza:
100%

Én tizenkét éves korom körül ittam életemben először egy lagzin.

Megittam koccintáskor egy pohár pezsgőt, illetve anyukám engedélyezett két deci baileyst. Nem éreztem semmit.

A későbbiekben, és ma is, nő létemre hihetetlen mennyiség kell, hogy berúgjak, férfiakat simán leiszok.

Nem kor függvénye, ki hogy bírja az italt. Van húsz éves barátnőm, aki két deci bortól becsiccsent, én két liter után kezdem érezni :D

Attól is függ persze a genetikán kívül, hogy evett-e az illető rendesen aznap, ivott-e elég folyadékot, mennyire van meleg. (negyven fokokban a napon könnyebb ugye berúgni).

Lehet, hogy becsiccsentenél, lehet, hogy semmit sem éreznél.

Viszont nagyon ráérsz még az italozással, hidd el nekem!

Ha az ízére vagy kiváncsi, a szüleidtől amikor ők isznak valami eseményen, kérj egy kortyot, de hidd el, a pálinka biztos nem fog ízleni.

A rendes berúgás kérdésre térjünk vissza, mikor mondjuk 16 leszel!

2015. júl. 28. 12:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyáltalán nem áll szándékomban berúgni, igazából csak az ízére vagyok kíváncsi.
2015. júl. 28. 19:47
 10/10 anonim válasza:
Nagypapám nagy alkesz, már egész pici koromban sörrel itatott. :'D Aztán jött a többi. Amúgy nem rossz dolog spiccesnek lenni, amíg jól érzed magad, nincs gáz. Ennyitől nem lesz semmi bajod, kicsit jobb kedved lesz, de ennyi. :D
2015. aug. 5. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!