Javítani szeretnénk a bulink hangulatán, de különös módon. Tudnátok segíteni?
Szóval szervezünk egy nagyobb bulit érettségi előtt egy kis utolsónak a nagy esemény előtt. És van egy személy, akit mi nem akartunk elhívni, de egy olyan ember, akit mindenképp szeretnénk ha ott lenne, meghívta. Félő, hogyha megmondjuk neki, hogy nem akarjuk, hogy jöjjön, akkor a fontos személy se jönne.
Szóval arra gondoltunk, hogy mivel házibuli ezért elintézzük, hogy egy kicsit korábban elaludjon.
SEMMI KÁRT NEM AKARUNK NEKI OKOZNI ÉS NEM IS AKARUNK SEMMI ILLEGÁLISBA KEVEREDNI!!!!
Szóval milyen dolgot kéne neki adnunk, ami alkohollal együtt sem okoz neki (komoly) kárt és elaltatja viszonylag gyorsan.
Előre is köszönjük :)
LSD XD Mi mindig azon elmélkedtünk osztálytársakkal, hogy be kéne LSD-ztetni a tanári kart.
Na jó, amúgy szerintem inkább a megbeszélés lenne a nyerő. Az egész osztály számára ellenszenves az illető? Ebben az esetben nehogy már nektek keljen kínoskodni a saját osztály szintű bulitokon. Ő nem osztálytárs ugye?
Ennyi infó alapján én inkább lemondanék a fontos személyről is.
Semmiképp se tegyétek, mert ez bűncselekmény!
Nem vagyok rendőr, nem tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, de létezik egy olyan kategória: "öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyezés".
Csak gyorsan kiollóztam itt valamit:
"Öntudatlan állapot esetén a passzív alany felismerési képessége hiányzik. Belső pszichés akadálynál fogva nem észleli a vele szemben zajló elkövetési magatartást. Az öntudatlan állapotba helyezés megvalósulhat a sértett elaltatásával vagy elbódításával. Ezekben az esetekben feltétel, hogy a sértett számára ne legyen ismert az a tény, hogy altatót vagy számára ártalmas szert töltött az elkövető a sörébe, vagy hogy erőszakkal vagy fenyegetéssel kényszerítse az üveg ital elfogyasztására."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!