B25 kérdése:

Berúgás? Alvás?

Figyelt kérdés

Két kérdésem is lenne, az első:

Mennyi alkoholt kell fogyasztani ahhoz hogy az éjszakai eseményei homályosak legyenek vagy egyáltalán nem felidézhetőek?

második kérdés: Lehetséges egyáltalán hogy valaki annyit bulizzon hogy azt követően egy egész napot (24 óra) végigaludjon? Persze a bulizást egészségügyi károsodás nélküli határokon belül gondoltam.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 3. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

1. nem egészségügyi, hanem egészségi!

- egyénfüggő, van, aki egy sörtől fejre áll, más 4-5-öt simán bever. Nekem 2 fény és pár korty sör, vagy 3 hózútequila és a világomat se igen tudtam - bár a párom szerint nem látszott rajtam, de ha nem fog, tuti összeesek.

- persze, elég, ha többet iszik, mint kéne, vagy alapból fáradtan indul neki.

2014. aug. 3. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon személyfüggő.

Èn még sosem aludtam át egy egész napot, de másnapos sem szoktam lenni. Két sör után már a lábamon nem tudok megállni, de ha pálinkát iszunk, akkor a többiek már berugtak, én meg atól épp csak elkezdek lerészegedni. Ha egy sört iszok lefekvés előtt, akkor többet álmodom.

2014. aug. 3. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nemcsak személyfüggő, egy adott személy is változatosan tud reagálni: Egyszer 5-6 deci bortól elaludtam, és csak szaggatottan emlékszem arra, hogy jutottam haza, kerékpárral. Máskor másfél liter is belém ment, mégis mindenre emlékeztem, és másnap csak a másnaposság kínzott. Egy harmadik esetben meg jó fél liter Napóleon és némi bor után csak simán aludtam 2-3 órát filmszakadás nélkül.

Az első esetben ültem egy sörpadon, a másodikban kóboroltam egy fesztiválon, a harmadikban meg egy haveromnál ültem.

Szóval az általános fáradtság, a fogyasztott étel mennyisége és a fogyasztás helye (havernál a fotelban, vagy buliban pörögve), valamint az egyéb dolgok (pl. többi haverral való kapcsolattartás, drogfogyasztás) is sokmindent befolyásolnak.

Na szóval a saját példámból kiindulva igencsak beállva is tiszta minden, míg van amikor egy kisebb mennyiség is filmszakadást tud előidézni!

2014. aug. 3. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl. ha napok óta nem aludtad ki magad, akkor kevesebb kell.

Ismerősöm 2 napos túrahétvége után alkohol nélkül aludt 23 órát. Este 7-kor hazaért, kidőlt és aludt másnap 6-ig.

Miért pont egy napot akarsz aludni?

2014. aug. 3. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon függ attól hogy mennyire vagy kipihent. Olyant még nem láttam hogy valaki 24 órát végigaludjon, de elmentünk egyszer nyaralni haverokkal. Egyikük 3 napig napi 2-3 órákat aludt és mind a 3 nap megivott 2-3 sört és 5-6 deci töményet. Jól érezte magát de nem volt túl részeg. Negyedik nap meg már annyira ki volt merülve hogy sör nélkül 3 deci töménytől úgy berúgott hogy több órás emlékezetkiesése volt és hányt is.
2014. aug. 4. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!