Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért vagyok néha rosszul a...

Miért vagyok néha rosszul a piától?

Figyelt kérdés
Elég jól bírom,viszont valamikor mégse annyira. Volt olyan megittam 3 liter boros kólát(kannás borból) semmi bajon nem volt,jó berúgtam de utána nem volt hányingerem stb. Múltkor megittam egy sört reggel 9-kor egyet 10kor utána egy jager feles,és rá egy órára 2 órán keresztül szürcsöltem el 1,5 liter fehér fröccsöt ( házi borból) majd megint egy sör. Reggel 9-től délután 5 ig ezt ittam.Jól voltam meg minden nem is voltam full részeg pont jó hangulat stb.Aztán 10 órakor ettem egy nagy szelet pizzát,és utána nagyon szarul lettem,ráadásul buszon is voltam,és bumm hánynom kellet,volt nálam hátitáska + zacskó szóval nem volt gond,de még sose hánytam piától szóval eléggé meglepődtem,nem hánytam sokat,viszont rá 1 órára megint hánytam és elég sokat.Haza értem ott már nem volt gond. Aztán megint mentünk meccsre és kb 2 feles vodka,2 feles pálinka 1 sör,2 feles pálinka ,meg kb 3 dl fehér bort,ezt 3 óra alatt ittam,és 4 kor hagytam abba a piálást és este 10kor megint hánytam egy kicsit otthon. Ez nem volt olyan sok mennyiség szerintem és mégis behánytam,és már lassan félek inni , hogy megint hányok.

2014. aug. 3. 03:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz. Ezeket a borokat már tablettázzák. Engem pl. a borral és a pezsgővel ki lehet űzni a világból. Vodkát iszok módjával, sörözök is. Arany Fácán az hányatós sör, olyat se igyál.
2014. aug. 3. 05:03
 2/5 mantis religiosa ***** válasza:
Ahogy öregszel, egyre gyakrabban lesz részed ilyenekben. 20 évesen még bírtam 2-3 nap egymás után, de ha ma azt a mennyiséget kellene meginnom, mint akkor egy este, meghalnék.
2014. aug. 3. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó de 17 éves vagyok,és az elsőnek : a kannás bortól nem lettem rosszul,viszont a házitól igen
2014. aug. 3. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet a gond, hogy nagyon kevered a cuccost. Én pl. tömény-bor kombót soha. Meg az is hozzájöhet még, hogy a szervezeted mindig máshogyan reagál erre az egyvelegre.:)
2014. aug. 7. 15:00
 5/5 anonim válasza:
Ne csodálkozz, amikor összevissza kevered a piát, nemszabad, ha vodkát iszol akkor csak vodka de ha ráiszol még jagert, jim beant meg unicumot, biztos hogy kiokádod a beled, szóval nem szabad keverni.
2014. dec. 28. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!