Melyik az a szilva fajta amelyből finom pálinka van?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 09:10
1/4 Phoney válasza:
Elég sokból lehet finom pálinkát főzni... itthon pálinkafőzésben klasszikusok a besztercei, a penyigei, a stanley, illetve a vörös szilva, de európa-szerte talán kökényszilvából főznek a leggyakrabban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2015. júl. 21. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!