Az ágyas szilvapálinka mennyivel ér többet mint a sima?
A legnagyobb értéke a tökéletesen sikerült NEM ágyas pálinkáknak van. Beágyazni általában a gyengébbet szokták, mert az feljavítja a hiányos gyümölcsízt, és képes elfedni kisebb hibákat.
Ennek ellenére sokan még a hibásból is a nem ágyasat szeretik jobban.
Nagyon-nagyon sokkal ér többet!
Az csak tudnivaló, hogy külömbözö növényi/gyümölcs kivonatokat alkohollal készítenek, vagy forró vizzel amit mindenki ismer. Teát mindenki ivot már. Mivel a szesz jobban kivesz mindent a belerakottakbol mint a viz, ezért a leg optimálissabb.
A semmitmondó alma pálinkábol olyan ágyas pálinkát lehet készíteni, hogy hat nyelven beszél.
Semennyivel, sőt! Ahogy elöttem írta valaki, a gyengébb minőségű pálinkát szokták beágyazni. A jó minőségű, ízű tiszta pálinkát vétek beágyazni!!!
Én próbáltam a saját pálinkámmal, kóstolás után ment is a vegyesbe. NEM SZABAD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!